gregdais Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 π*****ς μπλε... (sorry...) xaxaxaaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):):) σιγανή μούρη
paschalia Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ιστορια μου , αμαρτια μου , παθος μου μεγαλο . Υ.γ. Το παιχνιδι - για να εχει καποιο βαθμο δυσκολιας - το εβαλα να πρεπει να λεγονται μονο παροιμιες - τσιτατα ή φρασεις που χρησιμοποιουμε στην συζητηση μας παραφθασεις παροιμιων . Το κλπ ηταν το ''φρασεις που χρησιμοποιουμε στην συζητηση μας παραφθασεις παροιμιων'' , αλλα το αφησα λιγακι φλου . Επειδη ομως κατεληξε να γραφονται οτι προτασεις να'ναι , ειπα να ριξω μια ακομα διευκρινηση .
paschalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Παναθεμα σε Κωσταντη κ μυριαναθεμα σε ( οπου Κωσταντης βαλτε οτι θετε . εγω βαζω αποικος :Ρ ) .
paschalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 gregdais παιρνουμε το 2ο γραμμα της 1ης λεξης του αποπανω κ γραφουμε δικη μας παροιμια - φραση - γουατεβερ . Υ.γ. Αν πρεπει να λεγεται καθε τοσο κατι σχετικα με το πως παιζεται το παιχνιδι , δν ... . Θα'θελα να πω στον παρεδωσε να το κλειδωσει , αλλα δεν ειναι στο χερι μου μιας κ υπαρχουν συμμετοχες . Δν λεω ξανα τπτ , δικο σας το παιχνιδι .
greekboy Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 οτι φάμε και οτι πιουμε στον λογαριασμο μας θα μπούνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.