Lucifer Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ, αίμα και δάκρυα στάζει, το μίσος μέσα βράζει. Έτσι. Κοινοβουλευτισμός και βλακείες.
MariaTs. Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Lucifer το δεύτερο γράμμα της πρώτης λέξης είναι το ν κι όχι το 'δ'. Χάρηκα που σας γνώρισα!
greekboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 ελα να μου δειξεις τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι
Lucifer Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Lucifer το δεύτερο γράμμα της πρώτης λέξης είναι το ν κι όχι το 'δ'. Χάρηκα που σας γνώρισα! Δεν είμαι καθόλου βέβαιος τι εννοείς κυρίως γιατί δεν είμαι σίγουρος σε ποιά λέξη αναφέρεσαι.
MariaTs. Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δεν είμαι καθόλου βέβαιος τι εννοείς κυρίως γιατί δεν είμαι σίγουρος σε ποιά λέξη αναφέρεσαι. Η Paschalia διευκρινίζει παραπάνω (προηγούμενη σελίδα) ότι η κάθε φράση θα αρχίζει από το δεύτερο γράμμα της πρώτης λέξης της προηγούμενης φράσης. Έτσι λοιπόν στην φράση μου: 'Άντε γεια', αντί να χρησιμοποιήσεις μια φράση αρχίζοντας απ'το νι, αρχίζεις την φράση σου: Δεν ξεχνώ... Mια διευκρίνηση είναι για να τραβά σωστά το παιχνίδι (κι όχι λόγος για παρεξήγηση). Το ίδιο κάνει και σε μένα η Paschalia σε δικό μου ποστ που ήταν εντελώς άσχετο με την διαδικασία... Συνεχίζω απ'την φράση της Paschaliaς... Έλα παππού να σου δείξω τ'αμπελοχώραφά σου!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Love is like a red red rose...(το λατινικοποίησα. ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας)
paschalia Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 MαριαΤσ. δεν ειναι σε τοσο τυπικα πλαισια το παιχνιδι ωστε να επαναφερουμε τον καθε παιχτη που βγαινει οφτοπικ απο το παιχνιδι . Εγω αν ειπα κατι , το ειπα αφου ειδα οτι κ ο Καιζερ ακολουθουσε το δικο σου μοτιβο . -- Ζωη κ κοτα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.