soraver Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 : x (it sais it needs some more characters... i say that it can be rest in pieces)
spock Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 αααααα καταλαβα προταπριλια κιετσι ε; Αργείς, δικέ μου, αλλά τα πιάνεις...!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 [b']Ειναι μονιμο ?[/b] Στην Ελλαδαρα μας ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου !!!!!!!! :-D
dwarves Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μα γιατι πρωταπριλιατικο?? Αφου είχει συζητηθει στο τελευταιο meeting που ειχαμε κάνει και ειχαμε δωσει όλοι θετική ψηφο στο να ξαναμπει η ενοτητα αυτή... (υπήρχαν και διαφωνιες βεβαια...) Δεν ειναι πρωταπριλιατικο...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Eλπίζω τα ζβαν, να ισχύουν μόνο για αυτό το section..και όχι για όλο το insomnia....
NiTroGen Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Αυτό το "λεωφορείο" (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=637) μου είχε λείψει.... Αφήστε που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε μια πολύ σοβαρή κουβέντα! (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=45829)
marios1957 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Για να μην ανοίγω κι άλλο thread,πότε λέτε να "ανοίξουν" οι "Αγγελίες" για απάντήσεις; Έχουν να κλάψουν πολλές μανούλες,έτσι και μου κάνουν το χατήρι,έστω και μόνο για σήμερα..(Αν και η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτές
pyro Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Αργείς, δικέ μου, αλλά τα πιάνεις...! και τι βλεπω! δεν ειμαι ο top poster πια! αμαν!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Για να μην ανοίγω κι άλλο thread' date='πότε λέτε να "ανοίξουν" οι "Αγγελίες" για απάντήσεις; Έχουν να κλάψουν πολλές μανούλες,έτσι και μου κάνουν το χατήρι,έστω και μόνο για σήμερα..(Αν και [b']η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτές[/b] Απο το στομα σου και στου Admin το αυτι !!!!!! :-D
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Για να μην ανοίγω κι άλλο thread' date='πότε λέτε να "ανοίξουν" οι "Αγγελίες" για απάντήσεις; Έχουν να κλάψουν πολλές μανούλες,έτσι και μου κάνουν το χατήρι,έστω και μόνο για σήμερα..(Αν και η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτές[/quote'] Απο το στομα σου και στου Admin το αυτι !!!!!! :-D Είπαμε πρωταπριλιά αλλά όχι κι έτσι... :razz:
grigas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Ε λογικά μάριε εφόσον οι Αγγελίες δεν είναι ούτε πολιτικό ούτε σεξουαλικό θέμα μπορούν να συζητιόνται εδώ! :P:P:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.