Προς το περιεχόμενο

Γιατί υπάρχουν USB πληκτρολόγια;

talos_2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego tha rotousa to antitheto. Giati ola ta pliktrologia den exoun usb. Oi palies thires einai pleon kseperasmenes

Δημοσ.
ego tha rotousa to antitheto. Giati ola ta pliktrologia den exoun usb. Oi palies thires einai pleon kseperasmenes

+1

Εγω θυμαμαι απο το 99 κυνηγουσα μανιωδως να εχω ολα τα περιφερειακα σε USB να γλιτωσω απο serial, parallel, PS/2 και 40000 ειδη ακομα.... Τρομακτικη ευκολια το usb... να ναι καλα που σκεφτηκαν ενα ενοποιημενο φορμα.

Δημοσ.

Το PS2 αν τυχόν ξεσυνδεθεί την ώρα που λειτουργεί ο υπολογιστής, πρέπει να τον κλείσεις για να το συνδέσεις.

Ξέρω μερικούς που τους έχει καεί ο keyboard controller επειδή το συνδέσαν ενώ ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής.

Το USB είναι σχεδιασμένο ώστε να συνδέεις ότι θες ενώ λειτουργεί ο υπολογιστής.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εκτός του ότι είναι απαραίτητα για κάποια Apple, ποιός ο λόγος ύπαρξης USB πληκτρολογίων;

Ενοχλούν δηλαδή κανέναν, για να καταλάβω; :-D

Εκτός του ότι μπορεί να γίνεται χαβαλές, ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του ερωτήματος; :-?

Δημοσ.
giati yparxoyn akoma polles efarmoges pou polys kosmos xreiazetai gia doyleia kai oxi gia paixnidi,oi opoies den blepoun usb.

Μαλλον οι εν λογω εφαρμογες θελουν πεταμα, εαν επειτα απο τοοοοοσα και τοσα χρονια δεν βλεπουν USB keybs.

Για ονομα του θεου δηλαδη... αλλα ετσι για την πλακα... για πες καμια. :mrgreen:

Δημοσ.

drive image 2002 ths pq.kati san to ghost.mou einai apolyta xrhsimo alla enw blepei exwterikous hdd se usb den blepei usb mouse....

asxeto ala an kai oi 8 usb ths mobo sou einai monima piasmenes apo pereiferiaka pou se xalaei to ps2?

Δημοσ.
episeis iparxei kapios periorismos sto buffer ton keystrokes sta PS2 pou sta USB mexri stigmis den ton exw sinantisei....

Αυτό δεν το ήξερα... Πολύ καλή μαγκιά :mrgreen:

Δημοσ.

Συνηθως στα Laptops...για να μην σου χαλασει - Λερωθει το onboard πληκτρολογιο....

Πολλες φορες ομως μπορεις να βαλεις ενα δευτερο πληκτρολογιο (USb) και να γραψεις με αυτοκολλητακια επανω...στα πληκτρα ...σε περιπτωση που εχεις ενα software που το χειριζεσαι με πληκτρολογιο..(bar code )..ακομα και κινηση μηχανικων μερων(γερανων) που εχω δει...για να μην αχρηστεψεις το πληκτρολογιο το βασικο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...