Προς το περιεχόμενο

PDA + PC = remote access???

georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αγοράσω ένα PDA, και έχω remote access με το pc στο σπίτι και να τον ελέγχω πλήρως. Πχ να έχω αφήσει το pc στο σπίτι ανοιχτό και να είμαι μέσα στο αυτοκίνητο, να έχω μπροστά μου το pda και να κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ(ή έστω περίπου) ότι θα έκανα αν καθόμουν μπροστά από το pc στο σπίτι? Αν γίνεται, πως μπορώ και ποιο pda να προτιμήσω?

Δημοσ.
Αν αγοράσω ένα PDA, και έχω remote access με το pc στο σπίτι και να τον ελέγχω πλήρως. Πχ να έχω αφήσει το pc στο σπίτι ανοιχτό και να είμαι μέσα στο αυτοκίνητο, να έχω μπροστά μου το pda και να κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ(ή έστω περίπου) ότι θα έκανα αν καθόμουν μπροστά από το pc στο σπίτι? Αν γίνεται, πως μπορώ και ποιο pda να προτιμήσω?

Υπάρχει μια εφαρμογή(δεν θυμάμαι όνομα) η οποία κάνει αυτό που λές, σου δίνει δηλαδή τον έλεγχο του pc από το PDA , αλλά για να λειτουργήσει χρειάζεται να συνδεθείς είτε με bluetooth(κοντινή απόσταση δηλαδή) , είτε στο Τοπικό ασύρματο δίκτυο που ίσως έχεις.

Τώρα, για να κάνεις αυτό που λές, εκτός από εφαρμογή που φαντάζομαι ότι θα υπάρχει(ίσως και η ίδια το κάνει), χρειάζεσαι και ίντερνετ στο pda.

Επειδή η Ελλάδα μας δεν είναι ένα τεράστιο Hot-spot, ο τρόπος που μας μένει είναι το gprs, με το οποίο όμως, δεν ξέρω κατά πόσο εφικτό θα είναι κάτι τέτοιο(λόγω της ταχύτητας που σου επιτρέπει).

Αν είσαι πχ σε ένα Starbuck και συνδεθείς στο ασύρματο τοπικό τους δίκτυο, τότε σίγουρα θα μπορείς να μπείς με remote access στο pc σου.

Δημοσ.

georgepre10 παλαιότερα έχω συνδεθεί απο pda σε pc με remote desktop sharing.

Το pda ήταν της HP και έτρεχε κάποια έκδοση Windows mobile άν θυμάμαι καλά.

Μάλιστα η εφαρμογή ήταν ενσωματομένη στα Windows και νομίζω λεγόταν Terminal Services ή κάπως έτσι.

Δημοσ.
georgepre10 παλαιότερα έχω συνδεθεί απο pda σε pc με remote desktop sharing.

Το pda ήταν της HP και έτρεχε κάποια έκδοση Windows mobile άν θυμάμαι καλά.

Μάλιστα η εφαρμογή ήταν ενσωματομένη στα Windows και νομίζω λεγόταν Terminal Services ή κάπως έτσι.

Στο qtek μου έχω ένα πρόγραμμα "Πελάτης terminal services" και ζητάει έναν διακομιστή.

Πώς συνδέθηκες, με gprs ;

Μάλλον αυτό θα είναι γιατί έχει και επιλογή, ώστε η επιφάνεια εργασίας να απεικονιστεί σύμφωνα με την οθόνη του ppc :)

Δημοσ.

Το PDA ήταν συνδεμένο στο ίντερνετ μέσω WiFi.Και το PC ήταν σε άλλο μέρος συνδεμένο στο ίντερνετ και αυτό.

Ο μόνος περιορισμός που θυμάμαι είχε να κάνει με τα χρώματα και την ανάλυση,αλλά αυτό είναι λογικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...