user Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Ρε παιδες εχω μια DFI αρκετα παλια εδω περα και δεν εχω ιδεα πως μπορουμε να κλεισουμε το beeper...Το παιδι που την εχει ανοιγει το pc ενιοτε πολυ βραδυ κι ακουγεται το ρημαδιασμενο αρκετα κατα το boot...Εχει κανεις καμια ιδεα? Το μοντελο πρεπει να ειναι 661FX-MLV αλλα τι google εψαξα,τι manual κατεβασα...τιποτε
dimokritos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 giati den aposindeeis to ixeiaki apo tin DFI? ena kalodiaki einai pou kathetai se 2 pins.
user Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Το δοκιμασα κι αυτο αλλα για αγνωστο λογο δεν εκανε boot. Γιʼαυτο εψαξα το bios μηπως βρω καμια ρυθμιση αλλα τιποτα
spock Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Αυτό μου φαίνεται άκρως απίθανο. Έχω δει μερικές δεκάδες, ίσως και παραπάνω, PCs να λειτουργούν κανονικά χωρίς speaker, αρκετά από αυτά χωρίς πολύ πιο βασικά πράγματα από το speaker. Δε νομίζω να υπάρχει σχεδιαστής που θα έχει σχεδιάσει... κύκλωμα ελέγχου ύπαρξης speaker! Πολλώ μάλλον δε, να μπλοκάρει το boot αν δεν υπάρχει. Ψάξε καλύτερα.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 se pola board exo bgalei speeaker kai bootarei mia xara.mipos ebgales kati allo?
user Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 παιδια εχει γενικα αρκετα προβληματα το συγκεκριμενο mobo μπορει απλα να ετυχε και να ηταν οντως κατι αλλο που μπορει να κουνηθηκε.Καμια μνημη μπορει...Απο bios δεν παιζει τιποτε παντως ε?
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 sto bios sigoura den iparxei tipota.kai ego panta to bgazo to beeper giati ta msi sinithos exoun diagnostic leds kai ptoe den exo dei tipota to paraxeno.akoma kai se servers otan bgazeis to fan sou anavei lampaki alla pernei mprosta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.