panosvlass Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δεν ηξερα ρε παιδια που να το γραψω οποτε το γραφω εδω και αν ειναι μεταφερετε το! Λοιπον επανω στον σχεδιασμο του πως θα μπουν τα καλωδια και τα fans και οι ροοστατες και το πλεξι και ολα τα σκατα της πατεντας εκανα το τραγικο και συνδεσα βραχυκυκλωμενο ανεμηστηρακι σε βυσμα της μητρικης την ωρα που λειτουργουσε. :oops: :oops: :oops: Ακουστικε ενα τσακ-μπαμ και ολα εσβησαν!!!!!!!!!!μαζι και η χαρα μου που τελειωνα τα καλωδια,κολλησεις κτλ. Μετα απο κλασματα ανυσηχιας κρυου ιδρωτα και αρκετα καντηλια, την ωρα που σκεφτομουν τι να πρωτοκαικε και τι μπορω να γλυτωσω,εκανα την απλη κινηση: το εβγαλα απο το ρευμα και το ξαναεβαλα και τσουπ αναψε. Και απο οτι φαινετε ολα λειτουργουν κανονικα Τι λετε να με γλυτωσε???Οτι κι αν ειναι παντως με εσωσε!!!!! H M/B ειναι Intel 845 με εναν P4 1,7 επανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsmith6 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Νομίζω η ίδια η motherboard. Και νομίζω οτι ήταν θέμα τύχης, δηλαδή ίσως και να καιγόταν με αυτό (ίσως να καεί την επόμενη φορά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Αν δεν σου κάηκε τίποτε (άσε να περάσουν μερικές μέρες να δεις) ΠΑΙΞΕ ΛΟΤΤΟ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Ολες οι συσκευες που ειχα επανω λειτουργουν ακομα. Πιστευω πως καποιο συστημα προστασιας με εσωσε πχ. καποια ασφαλεια. Παντως με καποιο δευτερο λαθος δεν θα την γλυτωσω Ισως βεβαια να με εσωσε και η εποχη.πλησιαζει το πασχα!!λετε?!?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Προφανώς κάποιο σύστημα προστασίας στην motherboard ή στο τροφοδοτικό σε έσωσε.Την επόμενη φορά περισσότερη προσοχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_mp Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 και εγω τοχω παθει ηθελα να βαλω το ανεμηστηρακι εν λειτουργιας και μου καηκε μονο το 3πινο τησ μητρικης για το casefan. μεχρι σημερα λειτουργει αψογα. και το γεγονοσ οτι ειχα και ενα αθλιο τροφοδοτικο qtek μια χαρα την εβγαλα. μην ανχωνεσαι..απλα ρισκο ειναι το παιρνεισ. εγω εν ωρα λειτουργειας παντως δεν ξαναγγιζω τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Σε ανάλογο σκηνικό έχασα όλους τους αισθητήρες της μητρικής (θερμοκρασίες και τα λοιπά)! Η mombo επέζησε, όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δεν ηξερα ρε παιδια που να το γραψω οποτε το γραφω εδω και αν ειναι μεταφερετε το! Λοιπον επανω στον σχεδιασμο του πως θα μπουν τα καλωδια και τα fans και οι ροοστατες και το πλεξι και ολα τα σκατα της πατεντας εκανα το τραγικο και συνδεσα βραχυκυκλωμενο ανεμηστηρακι σε βυσμα της μητρικης την ωρα που λειτουργουσε. :oops: :oops: :oops: Ακουστικε ενα τσακ-μπαμ και ολα εσβησαν!!!!!!!!!!μαζι και η χαρα μου που τελειωνα τα καλωδια' date='κολλησεις κτλ. Μετα απο κλασματα ανυσηχιας κρυου ιδρωτα και αρκετα καντηλια, την ωρα που σκεφτομουν τι να πρωτοκαικε και τι μπορω να γλυτωσω,εκανα την απλη κινηση: το εβγαλα απο το ρευμα και το ξαναεβαλα και τσουπ αναψε. Και απο οτι φαινετε ολα λειτουργουν κανονικα Τι λετε να με γλυτωσε???Οτι κι αν ειναι παντως με εσωσε!!!!! H M/B ειναι Intel 845 με εναν P4 1,7 επανω.[/quote'] den ine ipoxreotiko oti ine braxikiklomeno to fan.apla ti mou exei tixei.poles fores exo balei fan tin ora pou litourgei to pc alla exo balei fan pou trone liga watt.antitheta otan sindesa ena gomari epidi travixe apotoma ekei to trofodotiko eklise apeuthias xoris tin paramikri zimia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Οτι ειναι βραχυκυκλωμενο το fan ειναι σιγουρο.Γιατι ειχα βαλει επεκταση στο καλωδιο του και εκει εγινε το λαθος οταν εβαλα την μονοτικη στις ενωσεις καταλαθος τα δυο καλωδια ακουμπησαν μαζι και βραχυκυκλωσε!!!!!!Το 3πινο της μητρικης δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα αν καικε μονο αυτο τοτε δεν με χαλασε καθολου!!Στο speedfan τις ταχυτητες και τις θερμοκρασιες τις βγαζει ακομα παντως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 ama kaike mono auto ftina tin ebgales.an kai ama exei kaei kai to pas piso tha sto allaxoun .apla tha peis oti den litourgise pote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.