cger Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα, έχω windows xp home όταν ανοίγω τον υπολογιστή και μετά από κανα 10λεπτο μου εμφανίζεται το μήνυμα: svchost.exe- Σφάλμα εφαρμογής ""H οδηγία 0Xx00f4f8a0 έκανε ανφορά στη μνήμη στο 0x77e59e34. H μνήμη δεν είναι δυνατόν να είναι "written". Πατήστε ΟΚ για να τερματιστεί το πρόγραμμα. Πατήστε ΑΚΥΡΟ για να εκτελεστεί η αντιμετώπιση προβλημάτων του προγράμμτος."" Ότι και να πατήσω ο υπολογιστής κολλάει σε μεμονομένα προγράμματα όπως αν είμαι στο Internet κολλάει η σύνδεση και δεν μπορώ να βγω. Άλλη περίπτωση είναι να μην ανοίγει κάποιο πρόγραμμα. Το λαμπάκι του σκληρού πάντωσ δεν ανάβει όταν κολλάει. Τέλος έχω αλλάξει και μνήμη αλλά δεν είναι απο αυτό. Ξέρει κανείς τι παίζει; Nα προσθέσω ότι αφού βγάζει το μήνυμα μετά "χαλάει" το περιβάλλον των xP και τα παράθυρα και η κάτω μλπε μπάρα αποκτούν το κλασσικό στυλ των windows και μετά κολλάει κτλ.
antonisid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Xairetai,eixa ki egw akribws to idio problima,ta idia simptwmata:svchost.exe- Σφάλμα εφαρμογής,me anafora se kapoia thesi mnimis,ke stadiaka <<nekrwne>> i sindesi sto internet mexri pou kolouse i taskbar kai sti sinexeia to pc.Telika brika oti auto sinebenai otan ekana shut down to firewall(meta apo ligi wra),koita mipws kapoio programma prosfata egatestimeno i kai genikotera prokalei auto to problima...
cger Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Το θέμα είναι ότι από την εγκατάσταση μου προέκυψε αυτό το πρόβλημα χωρίς να είχα πάνω κανένα πρόγραμμα.
antonisid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Malista,de kaneis ena check disk gia kalo kai gia kako?den exeis na xaseis kai tipota...!!!!!
cger Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μήπως αν εγκαταστούσα το service pack 2 ή δεν έχει να λέει?
Luxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 μηπως αν εκανες επαναφορα συστηματος; πανε το μερικες ημερες πισω, αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα λυθει το προβλημα ετσι! οντως ειναι σπαστικο. εγω ειχα το προβλημα με αλλα .exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.