privateer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Techland has released a playable demo (local US mirror ~ 423MB) for GTI Racing, allowing you to try out their upcoming Volkswagen-infested modern racing simulation. Word is "In the totally hot demo players will find single player mode, with possibility of racing against AI opponents in one of 5 modes on 3 different tracks. There are 3 pre-tuned cars available: Golf I (134 BHP), Golf V (200BHP) and New Beetle RSI (301KM)." http://www.3dgamers.com/games/gtiracing/downloads/ http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1844&id=7097
Voodooman Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Φίλε Privateer, μετά από τόσα racing, μπορώ να καταλάβω τί να περιμένω μόνο από ένα screenshot. Θα είναι επιπέδου SCAR, άντε λίγο καλύτερο στο τεχνικό τομέα. Τόσα χρόνια βγαίνουν racing, κανένας ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει σκεφτεί να βγάλει ένα παιχνίδι που να έχει όλα μαζί αυτά τα χαρακτηριστικά: - Σκληροπυρηνικό μοντέλο οδικής συμπεριφοράς -Πάρα πολλά αυτοκίνητα, δρόμου και αγωνιστικά, σύγχρονα και παλιότερα. Όταν λέω πολλά, εννοώ 200 μοντέλα συν τις παραλλαγές τους. -Αγώνες σε γνωστές πίστες και σε πραγματικές τοποθεσίες. -Λεπτομερές tuning των αμαξιών. Το μόνο που πλησιάζει τα παραπάνω είναι το GT4, αλλά και πάλι ούτε η συμπεριφορά των οχημάτων είναι η σωστή, ούτε το tuning τόσο σωστό. Και φυσικά, δεν βγαίνει για PC... Μα τόσο δύσκολο είναι;
kostacurtas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Ναι και εγω σαν racing game fan συμφωνω απολυτα με τον Voodooman. Νομιζω οτι αν το Gran Turismo υπηρχε στα PC θα μπορουσε να ηταν αυτο το "τελειο" racing game. Παντως τελευταια τα δειγματα ειναι πολυ θετικα για τα racing games. Οπως το GTR FIA Racing οπου, εκτος ολων των αλλων, η αισθηση και ο ηχος των αυτοκινητων ειναι πραγματικα απιστευτη! Ας ελπισουμε το μελλον να ειναι ακομα καλυτερο για τα racing games...
Voodooman Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Ναι και εγω σαν racing game fan συμφωνω απολυτα με τον Voodooman.Νομιζω οτι αν το Gran Turismo υπηρχε στα PC θα μπορουσε να ηταν αυτο το "τελειο" racing game. Παντως τελευταια τα δειγματα ειναι πολυ θετικα για τα racing games. Οπως το GTR FIA Racing οπου' date=' εκτος ολων των αλλων, η αισθηση και ο ηχος των αυτοκινητων ειναι πραγματικα απιστευτη! Ας ελπισουμε το μελλον να ειναι ακομα καλυτερο για τα racing games...[/quote'] Το GTR είναι το καλύτερο σε θέμα ρεαλισμού, αλλά του λείπουν: -Ένα καλό μοντέλο ζημιών. -Πολιτικά αυτοκίνητα και διαδρομές σε ανοιχτούς δρόμους. Εντάξει, το παιχνίδι δεν πλασάρεται για τέτοιο στυλ, αλλά απλά λέω τί θα μου άρεζε. -Γενικά δίνει μία άκαμπτη και "ξύλινη" αίσθηση πλέον, άλλωστε είναι φτιαγμένο με μία μηχανή 4 χρόνων. Μπορεί να βρίζω το GTI racing, αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω το demo, όπως και το GT evolution, όπως δοκίμασα και το TOCA 3, όπως θα παίζω ό,τι έχει σχέση με τροχούς στο PC. Τί κόλλημα και αυτό!..
Bougas Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Γιατι εμενα ολα τα racing στο κομπιουτερ,μου φενονται ιδια?
mourlos Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 gia na doume se ligo katevainei to demo...gia na doume....
silencer51 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Παίδες, τα ρεαλιστικότερα racing sims αυτή τη στιγμή στον πλανήτη ειναι το GT Legends και το Live For Speed.- Απλά πράγματα... Όλα τα υπόλοιπα ειναι toothpaste...
Bigi444444 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Συμφωνώ απόλυτα silencer51.Περίμενα να δοκιμάσω και το demo του evolution gt, αλλά μάπα και εκείνο.Κρίμα...
mourlos Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 me ksenerwse para poly to GTI ase pou trexei mono sto safe mode ara den eida ta grafika...kai o tropos pou odigeite to autokinito sto demo ( golf gti) den exei kamia sxesi me tin pragmatikotita......back to ps me GT4....
fabiawrc Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 παιδες υπομονη ερχεται το GTR-2 τον ιουνιο!!ειδα βιντεο και ειναι φανταστικο!
Voodooman Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 παιδες υπομονη ερχεται το GTR-2 τον ιουνιο!!ειδα βιντεο και ειναι φανταστικο! Ευτυχώς που έχουμε και αυτό να περιμένουμε... Η μόνη περίπτωση να μην το αγοράσω είναι να έχει starforce. Απλά μου την δίνει και θέλω να την μποϊκοτάρω. Το GTR μου έκανε διάφορα παλαβά στο drive, αφήστε που για ενάμιση χρόνο είχα το δισκάκι μέσα... Ξέρετε πόσες φορές κόντεψα να παραγγείλω το GT Legends, αλλά τελευταία στιγμή το μετάνοιωνα; To GTR2 αναμφίβολα θα είναι η κορυφή αλλά να, θα ήθελα και λιγότερο δυνατά πολιτικά αυτοκίνητα, διαδρομές έξω από πίστες και κάτι σαν career mode, όπως στο GTL. Αλλά τότε δεν θα λεγόταν GTR. Ίσως στο επόμενο παιχνίδι της Simbin...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.