Προς το περιεχόμενο

Ποιά εταιρία θεωρείτε καλύτερη;

MythosTBK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μην υπάρχει αντίστοιχο topic... ήθελα να πάρω μια asus 7900gtx αλλά με λύπη μου διαπίστωσα οτι καμιά από τις γνωστές εταιρίες στην ελλάδα (πλαίσιο, multirama, ram-shop, e-shop, e- direct) δεν την έχει φέρει και ούτε πρόκειται να την φέρει τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα... επειδή λοιπόν βαρέθηκα να περιμένω λέω να πάρω μία από άλλο κατασκευαστή. Ποιόν θα προτίνατε εσείς; απότι είδα παίζουν point of view, evga, msi, gygabyte, club3d ίσως και άλλες. (η mb μου είναι asus)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι ολες παρε την πιο φθηνη να κανεις την δουλεια σου.. Η κοιτα να εχει μεγαλη εγγυηση..Και αν εχεις την αναγκη για καλο O/c περνεις και ενα aftermarket hsf αργοτερα και καθαρισες..

Δημοσ.

καιγώ asus ήθελα αλλα δεν την έχει φέρει κανείς και θαργήσει κανα μήνα, οπότε βαριέμαι να περιμένω... βασικά η εγγύηση πιστεύω τώρα είναι το clue... ρε παιδιά την xfx δεν την ξέρω και πολύ σαν εταιρία, είναι καλή;

Βασικά σκεφτόμουνα για μαι gigabyte από multirama που δίνει και δύο χρόνια εγγύηση...

Δημοσ.
καιγώ asus ήθελα αλλα δεν την έχει φέρει κανείς και θαργήσει κανα μήνα' date=' οπότε βαριέμαι να περιμένω... βασικά η εγγύηση πιστεύω τώρα είναι το clue... ρε παιδιά την xfx δεν την ξέρω και πολύ σαν εταιρία, είναι καλή;

Βασικά σκεφτόμουνα για μαι gigabyte από multirama που δίνει και δύο χρόνια εγγύηση...[/quote']

i gigabyte kai i thygatriki tis i albatron einai pethamenes

Δημοσ.

giati einai pethamenes simply_the_best ?

ante kai isxyei afto pou les, diladi pleon poulane moufa hardware? lene mias kai falirisame, na bgaloume kai kamia mapa kartoula na kapsoume ton kosmaki...

MythosTBK pare tin fthinoteri pou tha breis alla koita na sou dinei toulaxiston 2 xronia egguisi.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παιδιά μάλλον καταστάλλαξα όμως στη xfx... είναι η καλύτερη από οτι είδα και είναι και σε πολύ καλή τιμή :)

Δημοσ.
file aksiopistia plirwneis kai oxi toso poly onoma.

apodeiksi apotelei kai oti oi koryfaioi oikoi pou asxolountai me ypologistes xrisimopoioun proionta tis asus.

synexizeis na ekteithese. prosexe ti petas re anthrope. kala kaneis kai pairneis xfx. h kalyterh sxesh apodoshs timhs. xfx all the way.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...