platongr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Ανοίγω καινούργιο θέμα για να μην χαθεί μέσα στα πολλά και κάνω quote δικά μου μηνύματα. Σήμερα μου ήρθε και 2ος λογαριασμός (Τellas Pollis 300 - 12 ευρώ + ΦΠΑ) Από τον Νοέμβριο προσπαθώ να διακόψω την υπηρεσία. Πρώτο fax 1/11/05, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι δεν έχω υπογράψει (όντως) Δεύτερο fax 5/11/05 με υπογραφή Έρχεται ένας λογαριασμός μέσα στον Ιανουάριο, τηλέφωνο και εντελώς τυχαία δεν τον είχαν πάρει Τρίτο fax προς τα μέσα ιανουαρίου. Σήμερα ήρθε και άλλος λογαριασμός (12 +φπα) και πάλι δεν είχαν πάρει το fax ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ???? ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΕΙ ??????? Έβαλα το fax να στέλνει όλο το μεσημέρι, πρέπει να τους έστειλα την ίδια σελίδα γύρω στις 30 φορές να δούμε αν θα το πάρουν τώρα. Στο τηλέφωνο έβλεπαν ότι είχα στείλε κάποια fax για ενεργοποίηση και κάτι άλλα θέματα που ήταν για να πάρουν λεφτά. Αυτά για την διακοπή δεν τα έβρισκαν, αλλά βρήκαν αυτό που δεν είχε υπογραφή, και έλεγε για διακοπή και για διακοπή της προεπιλογής. Η προεπιλογή όμως έχει φύγει. Άρα επιλέγουν και κάνουν ότι τους γουστάρει. τίποτα λίγοτερο για τους κυρίους της Tellas και άμα θέλουν ας έρθουν να μου κουνηθούν ότι δεν τους έχω στείλει fax. ουστ, αλήτες !!! Μετά από 2η φάση αμέτρητων κλήσεω προς το support τους (13800 επιλογή 2) έβγαλα το εξής συμπέρασμα : - Όποιος θέλει να κάνει αίτηση ή αλλαγή προγράμματος (προς τα πάνω) ή προεπιλογή, στέλνει σε οποιοδήποτε νούμερο της απάτης-εταιρείας, fax (κατά προτίμηση στο 211 120 1100) και από εκεί πηγαίνει στο ανάλογο τμήμα. - Όποιος άτυχος θέλει να ακυρώσει πρόγραμμα ή να πάει προς τα κάτω του λένε να στείλει fax αλλά δεν το παίρνουν ΠΟΤΕ. Μετά από άπειρες προσπάθειες, σου λένε να το στείλεις ΜΟΝΟ στο 211 120 0021* που αν είσαι τυχερός και απαντήσει ΜΑΛΛΟΝ θα το πάρουν. Για το μάλλον θα σας πω αύριο, αφού τα υπερσύγχρονα συστήματα που διαθέτουν, τους δείχνουν τα fax στα τερματικά τους, 24 ώρες μετά εκτός και αν "μεσολαβίσει το ΣΚ της 25ης Μαρτίου και πάρτε μας πάλι αύριο γιατί μερικά fax χάνονται". * Ανάθεμα και αν αναφέρετε πουθενά αυτό το νούμερο στα έντυπα που έρχονται με τον λογαριασμό.... Σήμερα τηλεφώνησα πάλι και φυσικά ΠΑΛΙ δεν υπάρχει το fax. Τελικά αυτοί οι άνθρωποι μήπως δεν έχουν fax στο μαγαζί τους αλλά ηχογραφημένο μήνυμα που κάνει σαν fax ?????? Επειδή κουράστικα με το θέμα του fax και επειδή το fax μου δεν έχει δυνατότητα να του βάλω να στείλει 324513534 φορές το ίδιο fax καθώς και επειδή έχω τον χρόνο και το χρήμα να το κυνηγήσω και αλλιώς, τι μπορώ να κάνω ???? 1. Καταγγελία στην EETT ? (το report του fax ότι ήταν επιτυχής η αποστολή, κάνει ?) 2. Μήνυση ? (σε ποιον και γιατί ?) Τα φώτα σας Plz !!!
giankyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 akoma mia apodeiksh pws otan 8eleis na kopseis thn syndesh sou me enan enallaktiko paroxo, pernas apo 1000 kymata. proswpika eixa ki egw mia empeiria apo thn idia etairia! to na kanw energopoihsh toso apla me ena thlefwnhma, alla gia thn diakoph na xreiazetai na treksw les kai paw na agorasw autokinhto - gia mena shmaine na pesei fwtia na tous kapsei kai syneidhth dysfhmhsh sto periballon mou!
bchris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δοκιμασε την τυχη σου στο ΙΝΚΑ (τηλ. 11721, 210-3632443, 210-9577422) Αν εχεις ορεξη, πηγαινε μια βολτα απο τα γραφεια τους Νεαπολεως 1Α Χαλανδρι (αυτα θυμαμαι εγω) τωρα εχουν ανοιξει κι αλλα γραφεια λιγο πιο πανω στην Κηφισιας, δεν θυμαμαι διευθυνση, αλλα ειναι κοντα. Αμα τελικα πας απο τα γραφεια τους να οπλιστεις με υπομονη και τσαμπουκα. Καλη τυχη. ΥΓ Η βολτα απο τα γραφεια τους κρυβει και μια ευχαριστη εκπληξη: Στους ανδρες στελνουν μια αιθερια υπαρξη να μιλησει. (μερικες ειναι θεες) Και στις γυναικες ...τους πιο ωραιους ανδρες που εχουν. Για να δεις τι κουφαλες που ειναι... ΥΓ2 Τωρα ειδα πως εισαι στο Αγρινιο.... Τι να πω...
realestate Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Ανοίγω καινούργιο θέμα για να μην χαθεί μέσα στα πολλά και κάνω quote δικά μου μηνύματα. Σήμερα τηλεφώνησα πάλι και φυσικά ΠΑΛΙ δεν υπάρχει το fax. Τελικά αυτοί οι άνθρωποι μήπως δεν έχουν fax στο μαγαζί τους αλλά ηχογραφημένο μήνυμα που κάνει σαν fax ?????? Επειδή κουράστικα με το θέμα του fax και επειδή το fax μου δεν έχει δυνατότητα να του βάλω να στείλει 324513534 φορές το ίδιο fax καθώς και επειδή έχω τον χρόνο και το χρήμα να το κυνηγήσω και αλλιώς' date=' τι μπορώ να κάνω ???? 1. Καταγγελία στην EETT ? (το report του fax ότι ήταν επιτυχής η αποστολή, κάνει ?) 2. Μήνυση ? (σε ποιον και γιατί ?) Τα φώτα σας Plz !!![/quote'] καλά τι λογαριασμούς έκανες στην tellas και δεν σε αφήνει να φύγεις με τίποτα? πέρα απο την πλάκα κυνηγησέ τους ,γιατί ολες οι εταιρείες αυτου του συναφιού ( tellas , cosmote , tim ) εχουν φοιτήσει στο ίδιο < σχολείο > και για να ξεμπλέξεις μαζί τους πρέπει να τους ταρακουνήσεις. προτείνω γενική γραμματεια καταναλωτών (1520) , συνήγορος του πολίτη , ( δωρεάν)και φυσικά καταγγελία στην ΕΕΕΤ ( το report μετράει )
platongr Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Έκανα όντως μεγάλους λογαριασμούς. Χτες έφυγε fax από συνεργάτη τους (Γερμανό) και όπως μου είπε η κοπέλα εκεί το κάνουν συνέχεια αυτό. Έφυγε επίσης συστημένη επιστολή. Δεν νομίζω να κάνουν παραπάνω από μία εβδομάδα να την πάρουν οπότε περιμένω ακόμη μερικές μέρες.
backup Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Το κακό είναι ότι έχεις πάγιο, διαφορετικά υπάρχει αίτηση που την στέλνεις στον ΟΤΕ για διακοπεί της προεπιλογής. Δεν έχει όμως νόημα, το πάγιο θα συνεχίζεις να το πληρώνεις. Μην ανησυχείς όμως η διακοπεί θα γίνει, απλά θα αργήσει "λιγο"
platongr Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Έγινε καταγγελία σε EETT και INKA και σήμερα με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι βρήκαν κάποιο από τα 512345341532454 fax που είχα στείλει. εεεε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί.....
platongr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 - Τις τελευταίες μέρες με έχουν πάρει 3-4 τηλέφωνα για να συνδεθώ ξανά στο δίκτυό τους. Έφαγαν πόρτα - Χτες πέρασε από το γραφείο ένας κοστουμάτος τύπος που μου είπε "Είμαι από εταιρεία παροχής και ελέγχουμε του λογαριασμούς, (δείχνοντας μου λογαριασμούς του ΟΤΕ) για να δούμε σε πια κατηγορία είστε για να σας κάνουμε έκπτωση και να σας δώσουμε δωρεάν χρόνο ομιλίας" . Ήμουν από δουλειά, είδα τους λογαριασμούς, είχα δει και μια διαφήμηση των oteshop για δωρεάν χρόνο ομιλίας (με πάγιο φυσικά) με το πρόγραμμα "οτε-πιχειρώ" και των ρώτησα "Αυτό είναι που διαφημίζει το oteshop?" και μου απαντάει "Όχι, δεν έχουμε σχέση, είμαστε άλλη εταιρεία παροχής" . Αλλάξαμε 2-3 κουβέντες και μετά από επιμονή μου είπε Από την Tellas" Έφαγε πόρτα και αυτός. Σήμερα σε μια δουλειά που ήμουν έξω, σκάει μύτη στο κατάστημα άλλο κοστουμάτος με το ίδιο ποίημα. Δείχνουν λογαριασμούς και σου λένε για έκπτωση και δωρεάν και άμα δεν ρωτήσεις σου πασάρουν Tellas. Για λίγο προσοχή στις καινούργιες μεθόδους της "κυρίας" Το πρωί πάλι με πήρε μια ευγενέστατη κυρία που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήθελα να διακόψω και προσπαθούσε να με πείσει να μείνω. Τα άκουσε και αυτή και μετά με ρώτησε αν θέλω να μείνω χωρίς πάγιο και απλά να έχω την δυνατότητα κλήσεων με manual 1738. OXI ! OXI ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ το γράφω και εδώ, να το δουν να σταματήσουν πλέον να με ενοχλούν με την %!%!@#!$ εταιρεία τους.
cmelegos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μου έκαναν και εμένα το ίδιο!όποιος θέλει ας μου στείλει Pm να κανονίσουμε να τους καταγγείλουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.