shaman505 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 καλησπερα σε ολους.εχω ενα αρχειο avi το οποιο ειναι 780 mb.ειναι κριμα να το καψω σε dvd και να παει χαμενος τοσος χωρος.εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα για να το κανω να χωρεσει σε ενα cd? ευχαριστω!
VasKag Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 μετετρεψε το σε dvd και καψτο σε dvd. δε σε συμφερει να μετατρεψεις το avi σε avi. και ωρα θα χαλασεις και δεν θα εχεις ικανοποιητικο αποτελεσμα. γιατι να χαλασεις την ποιοτητα οταν μπορεις και σε cd να το γραψεις (800mb) και σε dvd. εγω παντως απο προσωπικη εμπειρια ψηφιζω το δευτερο
kastel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το avi που έχεις πάντως αν έκοβες κάποιες σκηνές από το αρχείο σου θα μπορούσες να μικρύνεις το μέγεθος (δεν χρειάζεται να κάνεις recompression ώστε να χάσεις από ποιότητα). Το πρόγραμμα που θα κάνεις αυτή τη δουλειά είναι το VirtualDub (είναι free και ο χρόνος δεν παίρνει περισσότερο από 10 λεπτά).
shaman505 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 φιλε kastel αυτο που λες το σκεφτηκα αλλα μου φενεται πολυ μπακαλικος τροπος.νομιζω η καλυτερη λυση ειναι αυτο που λεει ο vaskag.αυτο που εκανα ειναι να το μετατρεψω σε dvd με το TMPGenc,μου βγηκε γυρω στα 2.50 gb και προσπαθω τωρα να το καψω με το ULEAD αλλα το κακο ειναι οτι σκαλωνω.εχετε να προτεινετε καποιο αλλο προγραμμα (εκτος απο nero)? ευχαριστω
VasKag Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 ακου τι κανω εγω. το μετατρεπω με winavi video converter στη μεγιστη ποιοτητα και μετα το καιω με nero. τοσο απλα που σκαλωνεις? σε ποιο βημα?
shaman505 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 ρε συ πεταω το αρχειο στο ulead για να το καψω και δεν ξεκιναει ποτε!παντως αυτο το winavi θα το δοκιμασω γιατι βλεπω πολυς κοσμος το χρησιμοποοιει. να σαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.