Προς το περιεχόμενο

Κατι πολυ παραξενο με πληκτρολογιο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ta grammata afta einai stin idia seira, opote mou fainetai oti einai provlima se kapio bus stin plaketa katw apo ta pliktra (isws logo thermokrasias klp...) ara mallon to vlepw gia petama :(

Στο Multiramma το ειχαν 3 μερες πανω σε pc και δεν εκανε προβλημα αλλα δεν ξερω σε τι θυρα .Εμενα το κανει σε 10 λεπτα !!!!!:mrgreen: :mrgreen: Θα δοκιμασω αυριο σε usb.:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Παλαιότερα, σε ένα Microsoft πληκτρολόγιο που είχα σταμάτησαν να γράφουν τα 5,T,G,B,Spacebar (στην ίδια σειρα, αν προσέξετε). Αυτό που τελικά έφταιγε ήταν η σκόνη. Με τον καιρό είχε μαζευτεί πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην πατιούνται καλά τα κουμπιά. Αυτό που προτείνω είναι είτε να βγάλετε τα κουμπιά και να το καθαρίσετε με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι, είτε (μιας και είναι της δουλειάς και όχι του σπιτιού) να το γυρίσετε ανάποδα πάνω από κανένα νεροχύτη ή κάδο σκουπιδιών και να του δώσετε 2-3 "σφαλιάρες" για να φύγει η πολλή σκόνη. Φυσικά εννοείται πως η πρώτη λύση είναι απείρως καλύτερη.

Δημοσ.
.... Αυτό που τελικά έφταιγε ήταν η σκόνη. Με τον καιρό είχε μαζευτεί πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην πατιούνται καλά τα κουμπιά. Αυτό που προτείνω είναι είτε να βγάλετε τα κουμπιά και να το καθαρίσετε με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι, είτε (μιας και είναι της δουλειάς και όχι του σπιτιού) να το γυρίσετε ανάποδα πάνω από κανένα νεροχύτη ή κάδο σκουπιδιών και να του δώσετε 2-3 "σφαλιάρες" για να φύγει η πολλή σκόνη. Φυσικά εννοείται πως η πρώτη λύση είναι απείρως καλύτερη.

Καλύτερα να το ρίξει στη μπανιέρα και να το περιλάβει με το τηλ της ντουζιέρας.

Σοβαρά μιλάω,σε κάποιο μου πληκτρολόγιο μπορούσες να δεις τις διατροφικές μου συνήθειες δύο χρόνια πίσω.Το καθάρισα έτσι ακριβώς!!!:-D

Δημοσ.

μαρέσει πολύ αυτό το πληκτρολόγιο, καθώς επίσης και όλα αυτού του είδους, δηλαδή στυλ laptop, με χαμηλού ύψους πλήκτρα και μικρό διάστημα μετακίνησης των πλήκτρων κατά την τυπογράφηση

από πού μπορω να αγοράσω το συγκεκριμένο (στο φτηνότερο μαγαζί προφανώς) και πόσο κάνει?

έχετε υπόψη σας άλλα πληκτρολόγια αυτού του είδους?

Δημοσ.
μαρέσει πολύ αυτό το πληκτρολόγιο' date=' καθώς επίσης και όλα αυτού του είδους, δηλαδή στυλ laptop, με χαμηλού ύψους πλήκτρα και μικρό διάστημα μετακίνησης των πλήκτρων κατά την τυπογράφηση

από πού μπορω να αγοράσω το συγκεκριμένο (στο φτηνότερο μαγαζί προφανώς) και πόσο κάνει?

έχετε υπόψη σας άλλα πληκτρολόγια αυτού του είδους?[/quote']

Εχουμε τα ιδια γουστα...Εγω το πηρα 29 ευρω απο Multiramma .:-D :-D :-D

Κοιτα και σε ευτο το post.

Κορυφαιο βεβαια ειναι το dinovo της Logitech αλλα ειναι αρκετα ακριβο.:twisted: :twisted:

Δημοσ.

thanks

αν και δεν έχω καμμία διάθεση να επιβάλω τα γούστα μου, απορώ ειλικρινά γιατί δεν είναι ΟΛΑ τα πληκτρολόγια έτσι

απορώ πώς μπορούν κάποιοι και πληκτρολογούν σε κάτι μαρκούτσια στυλ microsoft keyboard και δε συμμαζεύεται (λένε ότι είναι και πολύ εργονομικά τρομάρα τους!!!)

οnce you go slim, you never get back

Δημοσ.
thanks

αν και δεν έχω καμμία διάθεση να επιβάλω τα γούστα μου' date=' απορώ ειλικρινά γιατί δεν είναι ΟΛΑ τα πληκτρολόγια έτσι

απορώ πώς μπορούν κάποιοι και πληκτρολογούν σε κάτι μαρκούτσια στυλ microsoft keyboard και δε συμμαζεύεται (λένε ότι είναι και πολύ εργονομικά τρομάρα τους!!!)

οnce you go slim, you never get back[/quote']

kala min orkizese kiolas. pira laptop (to kratisa 6 mines (oso i diplomatiki mou)) pote den xonepsa to lepto pliktrologio. oxi oti exei kati kako i problima aplos den mou aresoun.

Δημοσ.

Τελικα και σε usb το πληκτρολογιο αντεξε μονο μια μερα.Πηγα να βγαλω τα πληκτρα αλλα δεν γινεται οπως στα κλασσικα πληκτρολογια.Ξεριζωσα ενα και το πληκτρολογιο πηρε τον δρομο του στον... καδο ανακυκλωσης του γραφειου !!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οσο για τα ποια πληκτρολογια μας αρεσουν ...περι ορεξεως ουδεις λογος !!!!!:-D :-D :-D

Εγω το αντικατεστησα με ενα παρεμφερες siemens usb slim keyboard

http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/keyboards_mice/index.html

:-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...