Προς το περιεχόμενο

Κατι πολυ παραξενο με πληκτρολογιο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στη δουλεια εδω και μηνες ενα πληκτρολογιο CM το :

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=EAK-US1&other_title=0

Πολυ καλη αισθηση πληκτρων...

Δουλευε μια χαρα σε ps2 θυρα με χρηση ανταπτορα.Ξαφνικα μια μερα δεν εγραφε 3 συγκεκριμενα συμβολα Το Q το A και το Ζ .Ολα τα αλλα μια χαρα !!!!! Η επανεκκινηση δεν απεδωσε.Το πηγα στα multramma και το αφησα να το κοιταξουν.Με πηραν τηλ. την αλλη μερα οτι ηταν ΟΚ και δεν τους εκανε κανενα προβλημα.Πηγα το πηρα το βαζω στο ιδιο pc και δουλευε κανονικα για 5-10 λεπτα.Μετα ....μια απο τα ιδια !!!!! Δεν αποκρινεται οταν παταω τα παραπανω συμβολα.

Παραξενο δεν ειναι ??????:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Κοιτα, στο Multirama το ΠΟΛΥ να κανανε ελεγχο κανα 5λεπτο και αυτο ειναι ολο.Οποτε και δεν εντοπισαν καναν προβλημα.

Δημοσ.

Μια αναλογη περιπτωση ετυχε και σε εμενα με το mouse ΜΧ1000. Το μαγαζι δεν μου το αλλαζε γιατι δε διαπιστωσε το προβλημα, το οποιο ουτε και σε εμενα υπηρχε για 1 μερα, οταν μου το ξαναεδωσαν πισω.

Η λυση βρεθηκε τηλεφωνωντας στη Logitech και ζητωντας σε αυτους αντικατασταση ;)

Δημοσ.

Αν βάλεις άλλο πληκτρολόγιο, τι γίνετε?

Ειναι λογικο αυτο ???? :-? :-? :-? :-?

Ναι είναι. Το πρόβλημα μπορεί να προκύπτει μετά από λίγο λόγω αύξησης θερμοκρασίας στο πληκτρολόγιο κ.τ.λ.

Δημοσ.

Σε μια αντίστοιχη περίπτωση αυτό που έκανα και δούλεψε μιά χαρά ήταν να βάλω το mouse μου σε USB. Σε μένα έκανε scroll όποτε γούσταρε όσο το είχα σε PS/2. Δοκίμασε την USB και μετά βλέπεις τι να κάνεις.

Δημοσ.
Αν βάλεις άλλο πληκτρολόγιο' date=' τι γίνετε?

Ναι είναι. Το πρόβλημα μπορεί να προκύπτει μετά από λίγο λόγω αύξησης θερμοκρασίας στο πληκτρολόγιο κ.τ.λ.[/quote']

Με αλλο πληκτρολογιο (ενα ασυρματο Microsoft) κανενα προβλημα. Αυξηση θερμοκρασιας σε 5-10 μολις λεπτα ???? :evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Δε κανεις κι εσυ οτι εκανε και ο φιλος μας ο LordArthas;

Μια αναλογη περιπτωση ετυχε και σε εμενα με το mouse ΜΧ1000. Το μαγαζι δεν μου το αλλαζε γιατι δε διαπιστωσε το προβλημα' date=' το οποιο ουτε και σε εμενα υπηρχε για 1 μερα, οταν μου το ξαναεδωσαν πισω.

Η λυση βρεθηκε τηλεφωνωντας στη Logitech και ζητωντας σε αυτους αντικατασταση ;)

Δημοσ.

Ta grammata afta einai stin idia seira, opote mou fainetai oti einai provlima se kapio bus stin plaketa katw apo ta pliktra (isws logo thermokrasias klp...) ara mallon to vlepw gia petama :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...