Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Εχω στη δουλεια εδω και μηνες ενα πληκτρολογιο CM το : http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=EAK-US1&other_title=0 Πολυ καλη αισθηση πληκτρων... Δουλευε μια χαρα σε ps2 θυρα με χρηση ανταπτορα.Ξαφνικα μια μερα δεν εγραφε 3 συγκεκριμενα συμβολα Το Q το A και το Ζ .Ολα τα αλλα μια χαρα !!!!! Η επανεκκινηση δεν απεδωσε.Το πηγα στα multramma και το αφησα να το κοιταξουν.Με πηραν τηλ. την αλλη μερα οτι ηταν ΟΚ και δεν τους εκανε κανενα προβλημα.Πηγα το πηρα το βαζω στο ιδιο pc και δουλευε κανονικα για 5-10 λεπτα.Μετα ....μια απο τα ιδια !!!!! Δεν αποκρινεται οταν παταω τα παραπανω συμβολα. Παραξενο δεν ειναι ??????:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
S2Katana Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Κοιτα, στο Multirama το ΠΟΛΥ να κανανε ελεγχο κανα 5λεπτο και αυτο ειναι ολο.Οποτε και δεν εντοπισαν καναν προβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μα και σε μενα στην αρχη δεν εκανε προβλημα...Μετα το εκανε.Ειναι λογικο αυτο ???? :-? :-? :-? :-?
LordArthas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μια αναλογη περιπτωση ετυχε και σε εμενα με το mouse ΜΧ1000. Το μαγαζι δεν μου το αλλαζε γιατι δε διαπιστωσε το προβλημα, το οποιο ουτε και σε εμενα υπηρχε για 1 μερα, οταν μου το ξαναεδωσαν πισω. Η λυση βρεθηκε τηλεφωνωντας στη Logitech και ζητωντας σε αυτους αντικατασταση
deathlok Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 an den exeis win 98 bgale ton axristo adaptora pou tis perisoteres fores einai i pigi tou problimatos
firewalker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Αν βάλεις άλλο πληκτρολόγιο, τι γίνετε? Ειναι λογικο αυτο ???? :-? :-? :-? :-? Ναι είναι. Το πρόβλημα μπορεί να προκύπτει μετά από λίγο λόγω αύξησης θερμοκρασίας στο πληκτρολόγιο κ.τ.λ.
NullScan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Σε μια αντίστοιχη περίπτωση αυτό που έκανα και δούλεψε μιά χαρά ήταν να βάλω το mouse μου σε USB. Σε μένα έκανε scroll όποτε γούσταρε όσο το είχα σε PS/2. Δοκίμασε την USB και μετά βλέπεις τι να κάνεις.
Cromb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μήπως σου έχει πέσει πάνω νερό, καφές ή κάτι άλλο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Αν βάλεις άλλο πληκτρολόγιο' date=' τι γίνετε? Ναι είναι. Το πρόβλημα μπορεί να προκύπτει μετά από λίγο λόγω αύξησης θερμοκρασίας στο πληκτρολόγιο κ.τ.λ.[/quote'] Με αλλο πληκτρολογιο (ενα ασυρματο Microsoft) κανενα προβλημα. Αυξηση θερμοκρασιας σε 5-10 μολις λεπτα ???? :evil: :evil: :evil: :evil:
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μήπως σου έχει πέσει πάνω νερό, καφές ή κάτι άλλο? Οχι...Οχι. Σιγουρα.Σε usb που λεει ο φιλος NullScan θα δοκιμασω την Δευτερα.
Cromb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Αυτό που μου κάνει πιο πολύ εντύπωση είναι οτι δε γράφει τα συγκεκριμένα 3 γράμματα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Αυτό που μου κάνει πιο πολύ εντύπωση είναι οτι δε γράφει τα συγκεκριμένα 3 γράμματα... Εμμμ...Αυτο με παραξενευει κι εμενα !!!!!!! :-D
Remali-R- Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δε κανεις κι εσυ οτι εκανε και ο φιλος μας ο LordArthas; Μια αναλογη περιπτωση ετυχε και σε εμενα με το mouse ΜΧ1000. Το μαγαζι δεν μου το αλλαζε γιατι δε διαπιστωσε το προβλημα' date=' το οποιο ουτε και σε εμενα υπηρχε για 1 μερα, οταν μου το ξαναεδωσαν πισω. Η λυση βρεθηκε τηλεφωνωντας στη Logitech και ζητωντας σε αυτους αντικατασταση
Edgar Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 re paidia as kanoume enan erano na agorasoume ena keyboard ston anthropo...... or stin xeiroteri as tou agorasoume to Q to A kai to Z na teleionoume... :roll:
Soth Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ta grammata afta einai stin idia seira, opote mou fainetai oti einai provlima se kapio bus stin plaketa katw apo ta pliktra (isws logo thermokrasias klp...) ara mallon to vlepw gia petama
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.