Προς το περιεχόμενο

Κατέβασε το πρώτο ελληνικό vidcast!


iSpO_fAcTo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους παρακολουθούν με μανία podcasts,vidcasts κτλ μπορούν τώρα να προσθέσουν και μία ελληνική προσπάθεια στις επιλογές τους! Ο λόγος για το πρώτο ελληνικό vidcast από το Wiggler.gr με όνομα προφανώς wiggler vidcast! Το πρώτο episode ήταν ένα watercooling tutorial ενώ τώρα στο δεύτερο αναφέρεται σε διάφορες tech-related συμβουλές! Περιμένουμε εντυπώσεις!

 

Για περισσότερα εδώ: http://iridium.csd.auth.gr/~stpetrak/wordpress/?p=336

 

(Kεντρική σελίδα του site: http://www.wiggler.gr/ )

 

(Διατίθεται είτε μέσω του Itunes σε mp4 μορφή,είτε σε μορφή streaming για όσους βαριούνται να κατεβάζουν,είτε σε μορφή mp4 ( h.264 video,aac sound ) και το συνιστούμε μιας και η ποιότητα είναι καλύτερη και τέλος και σε avi ( xvid video,mp3 sound ) για λόγους συμβατότητας για όποιον δεν έχει τα απαιτούμενα codecs.)

Δημοσ.

Λοιπόν να πω κι εγώ τη γνώμη μου!

Μου άρεσε!

Το είδα το 2 μέρος,αυτό του Μαρτίου αλλά....

Ρε παιδιά αφού υπάρχει όρεξη και μεράκι γιατί δεν κάνετε κάτι καλύτερο όσο αφορά την ηχοληψία;Γιατί μην ξεχνιέστε το αρχείο video περιέχει σαφώς και ήχο.Αν ο ήχος τώρα δεν είναι κατανοητός ,αρχίζει το όλο project να μην παρακολουθείται με την ανάλογη προσοχή.

Βελτιώστε ,προφανώς, μικρόφωνα (βάλτε ψείρες που δεν θα ακούγονται,ελπίζω,τόσο πολύ τα αυτοκίνητα που περνάν απ'έξω) και ακόμα εάν κι αυτό δεν σας προσβάλει....λίγο την άρθρωσή σας.Οταν κάνεις κάτι κάντο με τους "κανόνες" του.Οταν δημοσιοποιείς τις γνώσεις σου <μπράβο σας> κάντο με τέτοιο τρόπο που ο μέσος παρατηρητής να σε "πιάσει" με τη μία!

Θέλει δουλειά ακόμα το λέω ξανά,αλλά Μ'ΑΡΕΣΕ ! ! !

Keep up the good work

Δημοσ.

ποιανού η άρθρωση θέλει περισσότερη δουλειά;;;πες τι παρουσιάζει (το netvibes???):-D :-D

 

όσο για τον ήχο, έβαλα compressor που σημαίνει ότι η ένταση της φωνής μας είναι παντού σταθερή, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι δυναμώνουν και οι background ήχοι. Θα κοιτάξουμε ,αν είναι, να βάλουμε ψέιρες

Δημοσ.

Giati den to katevazeis na deis apo proto xeri? :)

What is a podcast? Originating from the words "iPod" and "broadcast", a podcast is designed to be listened to online, on your computer or on the road with your MP3 or CD player. Podcasts can be anything from offline radio episodes, talk shows to comedic skits--the possibilities are endless.

To vidcast einai to idio pragma alla se morfi video!

Δημοσ.

basika ta podcast/vidcast de sini8izetai na einai streaming.Exoun ti filisofia oti to katebazeis k to blepeis otan 8eleis. Emeis balame men k streaming ekdosi alla i poiotita den exei kamia sxesi. Kapoia pragmata pou deixnoume ston ipologisti (fainetai to desktop enos ipologisti) de fainontai sti streaming ekdwsi

Δημοσ.
Δηλαδη μιλαμε οτι ειναι απλο video/audio?

 

Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσε να ήταν :confused:

 

Πολύ καλό παιδιά συνεχίστε. Λίγο καλύτερο ήχο περιμένουμε στο επόμενο επεισόδιο

Δημοσ.

Απλα νομισα οτι ηταν κατι ιδιαιτερο. Μηπως ειναι βελτιστοποιημενο ειδικα για φορητες συσκευες?

Δημοσ.
ποιανού η άρθρωση θέλει περισσότερη δουλειά;;;πες τι παρουσιάζει (το netvibes???):-D :-D

 

Δεν θα ήθελα να το περιορίσω σε ένα άτομο και να του κόψω τα φτερά ! ! !

Ας πούμε οτι λίγο-πολύ ΟΛΟΙ να μιλάνε ποιό αργά και καθαρά για να γίνονται αντιληπτοί από τον καθένα μας.Επαναλαμβάνω οτι ίσως για το μεγαλύτερο ποσοστό να φταίει η ηχοληψία που θέλει "δούλεμα".

Η συμπαθέστατη κοπέλλα της παρέας καλό θα ήταν να μην περιορίζεται μόνο σε αυτά τα 4-5 δεύτερα της προσφώνισης του επόμενου θέματος αλλά να συμμετέχει ενεργά σε κάποια από τα παρουσιαζόμενα θέματα,επίσης!

Αυτό θα δώσει,κατά τη γνώμη μου,μιά άλλη ώθηση στο γυναικείο φύλο και μια αυτοπεποίθηση στο ότι και οι γυναίκες ΞΕΡΟΥΝ και μπορούν να τα βγάλουν πέρα με αυτά τα μηχανήματα του διαόλου...τα PC!

Εν πάσει περιπτώσει...Keep on the good work !~!

Δημοσ.

αν υπάρξει λίγη βελτίωση στον ήχο και στην άρθρωση θα είναι ακόμα καλύτερο.. βασικά ο εξωτερικός θόρυβος δε με χαλάει τόσο γιατί κατανοώ ότι δε το ετοιμάζετε σε studio, αλλά σε διάφορα σημεία το έχανα ρε παιδιά.. για να καλύψετε την αδυναμία σωστής ηχογράφησης θα πρέπει να είστε απόλυτα κατανοητοί..

δουλεύετε με έτοιμα κείμενα? ίσως γνωρίζετε τα κείμενα και εσας δε σας φαίνετε τόσο έντονο

πάντως γενική εντύπωση πολύ καλή.. keep walking :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...