Προς το περιεχόμενο

sata hard disk & windows xp

tsitras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αγόρασα ένα SATA σκληρό δίσκο και δοκίμασα να τον εγκαταστήσω στο σύστημα. Ξεκινάω τα Windows XP SP1_ελληνικά και στην αρχή μου λέει press f6 to load scsi or raid drives. πατάω το f6 και τίποτα δεν γίνεται, παρά μόνο που συνέχιζε την εγκατάσταση σαν να είχα IDE. κάποια στιγμή σταματάει (καιρός ήταν) και μου λέει ότι δεν βρήκε σκληρό δίσκο. Η μητρική είναι ASUS a7v600-x και έκανα αντριγραφή τους drivers sata σε μια δισκέτα. τι κάνω λάθος?

Δημοσ.

ΤΗΝ ΔΙΣΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Sata ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΣ F6 (ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ)

Δημοσ.

Afou patiseis to F6 kapoia stigmi sou zitaei na valeis tin disketa me tous drivers tou sata controller kai na patiseis enter.Sti sunexeia mporei na sou zitisei na dialekseis poious drivers na egkatastisei,autous tis disketas i ton default ton windows.sto 99% ton periptoseon autoi ton window seinai pio grigoroi kai bug-free(toulaxiston apo tin diki mou empeiria).

Pantos an exeis tin ekdosi ton windows xp me ensomatomeno to sp2 se polles periptoseis(oxi oles)den xreiazetai na kaneis egkatastasi tous drivers gia sata epeidi uparxoun sto cd egkatastasis ton windows(eksartatai apo to chipset pou uposturizei ton controller).

Δημοσ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ f6, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? SP1 EINAI ΤΑ WINDOWS XP ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ CHIPSET EINAI VIA.

Δημοσ.

tsitras, πρόσεξε αν το f lock είναι ενεργοποιημένο.Αλλιώς δεν πα να το λιώνεις το f6, δε θ' ακούει...Αυτό είχα πάθει εγώ την πρώτη φορά που αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση και ψαχνόμουνα να δω τι φταίει.Στο πληκτρολογιό μου το f lock μετά από restart έσβηνε και δεν το χα πάρει πρέφα γιατί το φωτάκι του δε φαίνεται έτσι που είναι τοποθετημένο.

Ελπίζω να είναι αυτό γιατί αλλιώς νομίζω έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ παράξενο.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω κουμπί flock. το θέμα είναι ότι η διαδικασία συνεχίζει αλλά σε κάποιο σημείο λέει ότι δεν βρήκε σκληρό δίσκο. να πατήσω S και να βάλω τη δισκέτα με τους οδηγούς. αν το κάνω αυτό διαβάζει τη δισκέτα και μου λέει ότι δεν βρίσκει κανένα αρχείο "txtsetup.eom". η μητρική είναι ASUS A7V600-X. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, γιατί μου έχει σπάσει τα νέυρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...