antreaslam Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Βρηκα το παρακατω θεμα,αρκετα σχετικο με το δικο μου,αλλα δεν μπορω να τα βγαλω περα,γιαυτο κ ανοιγω καινουργιο τοπικ. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=993249#post993249 την εχω την καρτα αυτη ενα χρονο,χωρις προβληματα. πριν ενα μηνα,εκανα φορματ,κ περασα τους νεους drivers, apo nvidia.com. Ειχα την εντυπωση οτι ο υπολογιστης μου πηγαινε πιο αργα,γιαυτο κ πηγα και εκανα roll back drivers. στην επανεκκινηση ομως,μετα απο τις πρωτες οθονες,εκει που γεμιζει η μπαρα των windows xp pro, μαυριζει η οθονη,και δεν κανει τιποτα. Μπηκα ξανα,με f6, και επελεξα να παω στην τελευταια χρονικα στιγμη που ο υπολογιστης λειτουργουσε σωστα,κ πραγματι μπηκε καανονικα,εχοντας εγκ/μους πια τους παλιους μου drivers. Ξανακατεβασα την τελευταια εκδοση (48.21),ξαναεκανα εγκ/ση αυτων ,restart,με ακριβως τα ιδια προβληματα,μονο που τωρα,το χειροτερο σε σχεση με πριν ειναι οτι....και οταν του ζηταω να παει στην τελευταια στιγμη που λειτουργουσε κανονικα,αυτο με φτυνει,και μαυριζει παλι! καποια βοηθεια?
dpolal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Aν μπορείς να μπεις σε safe mode και να απεγκαταστήσεις τους drivers... Αν δεν παίζει ούτε αυτό, τότε νομίζω πάλι format + install...
antreaslam Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 oups,ok... ελπιζω να τα καταφερω ...εννοεις να κανω παλι role back drivers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.