ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Κατεβασα ενα αρχειο dmg το οποιο υποτίθεται οτι περιεχει το λειτουργικο macosx 10.4.x .Το έκανα αντιγραφή σε ενα cd και το βαζω να bootαρει αλλα μου πεταει το cd εξω λιγο πριν μπει στο OS. μηπως πρεπει να το αντιγραψω με κανα συγκεκριμενο τροπο?επειδη στο cd βρισκεται μονο το αρχειο dmg παραλειψη το αρχειο ειναι γύρω στα 125 mb και μολις κανω κλικ το αρχειο βγαζει το παρακατω σφαλμα no mountable file systems
LordArthas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Απο ο,τι γνωριζω, τα dmg ειναι τα αντιστοιχα για το pc, iso. Οποτε ισως πρεπει να κανεις burn image. Αλλα περιμενε να σου απαντησει καποιος που χρησιμοποιει και γνωριζει πολλα περισσοτερα απο εμενα...
megadancemix Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μηπως ειναι κανενα update ? 125 mb αποκλειεται να ειναι το λειτουργικο ολοκληρο. Συγκεκριμενα πρεπει να ειναι το Mac OS X Update 10.4.5 Combo. Ατυχησες. Ολοκληρο το λειτουργικο ειναι περιπου 2,53 gb. Αρχισε και παλι το κατεβασμα Καλο κουραγιο
xalia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 dmg είναι package, το κάνουμε mount (double click) και βλέπουμε τα αρχεία που έχει μέσα. 125mb είναι το τελευταίο update! το OSX 10.4 το έχω σε δύο dvd που μου έδωσαν μαζί με το ibook, άρα είναι τουλάχιστον 1 dvd, αν βγάλουμε έξω το ilife και όλα τα άλλα extra
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 θα κλαψω.εχω το 10.3.9 πανω και θελω να βαλω το 10.4.5 .Πρεπει να ψαξω να βρω κανενα να το εχει.Τεσπα αρχιζω το ψαξιμο.Ευχαριστω παντως
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 1. Όπως λένε σωστά παραπάνω ο Boban και ο megadancemix, το MacOS X 10.4 δεν είναι μόνο 125ΜΒ - τέτοιο μέγεθος έχουν συνήθως τα combo updates. Οπότε πρέπει να αγοράσεις ή να βρεις το κανονικό MacOS X 10.4 για να το εγκαταστήσεις. 2. Τα αρχεία dmg είναι κάτι παρόμοιο με τα ISO, δηλαδή εικονικοί δίσκοι αλλά ενώ τα ISO είναι εικονικά CD ή DVD, τα dmg είναι εικονικοί σκληροί δίσκοι. Μπορούν να έχουν ως filesystem τα HFS, HFS+, UFS, ProDOS, ext3 (linux) ακόμα και Fat32. Το MacOS X δεν χρειάζεται ειδικό software για να "δει" τους δίσκους αυτούς (όπως λχ τα Daemon Tools στα Windows), υπάρχει ενσωματωμένο software στο λειτουργικό που τους "προσθέτει" (τους κάνει mount) στο σύστημα.
Snolly Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Όχι πως θα έχεις πρόβλημα αλλά προτείνω fresh install όταν με το καλό βρέις την 10.4.
megadancemix Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 ΜΑΝΩΛΗΣ: Εμενα η γνωμη μου ειναι πηγαινε και αγορασε το. Και ασε τα κατεβασματα απο τον πολυελαιο. Το λειτουργικο τα αξιζει τα λεφτα του. Σου μιλαω ως ενας απο τους πολλους που οταν ειχε windows δεν ειχε τιποτα το αγορασμενο.
georgeadams Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Η έκδοση αναβάθμισης ("MacOS X Tiger International 10.4 up-to-date") στοιχίζει 26.95 ευρώ από τη Rainbow. Γενικά δεν είναι ακριβό, εκτός αν το συγκρίνεις με την τιμή που πουλάει το ίδιο ακριβώς πακέτο η Apple στην Αμερική ($10). Το κακό είναι πως ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ AppleCenter για να δώσεις τα στοιχεία σου, φωτοτυπία της ταυτότητας σου κλπ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ να σου στείλουν κωδικό έτσι ώστε ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ON-LINE παραγγελία από το site τους...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 ΜΑΝΩΛΗΣ: Εμενα η γνωμη μου ειναι πηγαινε και αγορασε το. Και ασε τα κατεβασματα απο τον πολυελαιο. Το λειτουργικο τα αξιζει τα λεφτα του. Σου μιλαω ως ενας απο τους πολλους που οταν ειχε windows δεν ειχε τιποτα το αγορασμενο. Θα συμφωνησω μαζι σου , το ειχα κατεβασει το δοκιμασα και τελικα το αγορασα διοτι αξιζει τα λεφτα του μεχρι τελευταιας δεκαρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.