corsakias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Εχω ενα αρχείο winrar και θελω να το ξεζιπαρω. Διαθετω ομως μονο το winzip, το οποιο δεν μου βγαζει την δυνατοτητα να κανει αποσυμπιεση το winrar. Κάποια βοήθεια??:neutral:
kostastnt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Κατέβασε το Winrar και πέτα το Winzip. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο για τον μέσο χρήστη... Κατέβασε το από εδώ: Ελληνική Έκδοση Winrar
corsakias Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 τα εχω δοκιμάσει και τα δυο.Ειχα την εντύπωσει οτι το inzip ειναι καλύτερο...
fits13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Ki egw tis apopsis oti to winzip einai kalitero eimoyna alla me to poy evala to winrar eimai entelws antithetos. winrar dagwto. ena megalo atoy toy einai oti mporeis na simpieseis kai se zip me to winrar enw me to winzip den mporeis na simpieseis se rar. afta ta oliga ki apo emena.
NoD Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 7zip. Command-line and Windows shell utility for manipulating ZIP archives. Supported formats: ZIP, CAB, RAR, GZIP and TAR.
blueviper Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Αν ζητάς multiformat archivers έχε υπόψη σου και τα Power Archiver, IZArc και TUGZip (τα 2 τελευταία freeware).
myle Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 WinRar rulez Και να φανταστείτε πως παλιότερα ήμουν θερμώς υποστηρικτής του WinZip. Δοκιμάστε το WinRar και θα δείτε. Τα αρχεία rar έχουν καλύτερη συμπίεση από τα zip.
polaki Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Και εγω μια ψήφο στο Winrar. To winzip εχει χασει την αιγλη του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.