loukritia82 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ PC MOY EINAI AYTO: CPU AMD ATHLON 64 3700 + 2.2 Ghz MOTHERBOARD ALBATRON K8SLI (NFORCE 4) RAM 1 Gb DDR DIMM PC3200 - 400 SVGA PCI EXPRESS 6600 512 MB ALBATRON HDD SATA II 160 Gb SEAGATE - 8 MB 7200 ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (& ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ Α Κ Ο Μ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ POST ΣΤΟ SITE http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=135368. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΕΧΩ PROBLEMS. ΤΟΝ ΠΑΚΕΤΑΡΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕ ΤΑ WINDOWS. ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ WINDOWS XP PRO + SP2 GREEK. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΩΣΠΟΥ ΕΔΩ Κ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ PC ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ WINDOWS ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΩ ΣΕ SAFE MODE. ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΩΝ WIN ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ Κ ΦΟΡΤΩΝΕΙ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΕ SAFE MODE, ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΛΠ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ SYSTEM RESTORE ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ Κ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΩ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? ΕΧΩ ZONE ALARM, NOD 32, LAVASOFT AD WARE Κ ΕΤΡΕΞΑ Κ ΤΟ MEMTEST, ΟΛΑ ΟΚ. ΓΙΑ FORMAT ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ, ΗΔΗ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 1 ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. META TA FORMAT ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ Κ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ PC ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑ PROBLEMS. SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ. THANKS.
MrTryANalyzer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ίσως κάποιο εξάρτημα στο pc σου δημιουργεί conflict με το σύστημα. Αν προλάβαινες να δείς τι λέει η μπλε οθόνη ... στο περίπου .. οτι προλάβεις ..
Αλέξης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 loukritia82,Μην πανικοβαλεσαι και μην "φωναζεις" (κεφαλαια).Δεν ξερω ποσο καιρο ασχολεισαι με αυτα τα ρημαδια,αλλα πρεπει να παρεις αποφαση οτι οσο ασχολεισαι με αυτα τα διαβολομηχανηματα,παντα θα αντιμετωπιζεις προβληματα οπως ολοι μας,ειτε hardware,ειτε software.Γι αυτο χρειαζεται ψυχραιμια,και πολυ υπομονη.Το προηγουμενο σου μηχανημα,σιγουρα θα ειχε αλλο configuration,δεν ειναι λοιπον αφυσικο να ειχε "κατσει",καλα το λειτουργικο,αλλα και τα προγραμματα.Εαν μπαινεις σε safe mode,το πιο πιθανο ειναι καποιος driver,καποιο προγραμμα συγκρουεται με καποιο αλλο.Η γνωμη μου ειναι εαν μετα απο ψαξιμο δεν βρεις την λυση,κανε ενα format/q,και ενα ενα προγραμμα που θα στηνεις,να τσεκαρεις την κατασταση.Ετσι θα βρεις τον ενοχο.Αφου τελειωσεις,σε συμβουλευω να παρεις ενα full backup με Acronis η με το Ghost.Ισως καποιοι πιο ειδικοι να σου δωσουν μια πιο γρηγορη λυση.Καλο ξεμπερδεμα. Edit:Start>run>msconfig,ξετσεκαρισε μερικα απο εκει μεσα.Επανεκινηση,και κοιτα τι συμβαινει.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 eee...ti mas to les...spasto!!! i kai vrasto akoma...!!!
dali13gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Καταρχήν, για να μην κάνει επανεκίνηση στην μπλε οθόνη, πήγαινε στο Safe Mode: Δεξί κλικ My Computer->Properties->Advanced->Startup and Recovery Settings και ξετίκαρε το κουτάκι "Automatically Restart". Δες τι μήνυμα σου βγάζει η μπλε οθόνη και πες μας.
neofix Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ξαναπηγενε τον στο πλαισιο για να σου στησουν νεο pc (μπορει να ειναι hardware conflict) με νεα εξαρτηματα απο αλλες μαρκες (Μ/Β, καρτα γραφικων και DVD-R/RW).Mporei to chipset της μητρικης να μην ειναι συμβατο με κατι αλλο, συμβαινει... Κοινως να σου τον αλλαξουν... ναι το κανουν αυτο μη με φατε! loukritia σε ποια πολη εισαι;
panoulis23 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 exw vasimes ypopsies oti tin zimia tin kaneis to zone alarm.gia vgalto apo mesa kai des ti ginetai. eixa kai egw ena paromoio provlima kai i aitia itan to zone alarm.
alejandros Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 bre paidia ti egine me ayto to thema bretheike telika to problhma?exo kai ego to idio problhma kai den brisko akrh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.