Προς το περιεχόμενο

Gainward 7800 GS 512 MB AGP

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η όλη μου διαφωνία βασίζεται στο ότι επενδύσεις πλέον των 150-200? δεν αξίζουν πλέον για AGP σύστημα.

Και ναι η 7800 στην οποία αναφέρεται η ενότητα θα έχει αρχική τιμή στα ~400?. ΄Οσων αφορά την κανονική 7800GS είτε 250 είτε 260 την βρει κάποιος οι επιδόσεις της είναι χαμηλότερες από μια 7600GT PCIe των 200-220?.

File Ailuros kala ola ayta alla mporeis na mou peis pou tha vrei mitriki me socket478 kai pci express?

Πουθενά και είναι λαμπρό παράδειγμα ότι πρέπει κανείς και να διαβάζει και να σκέφτεται προσεκτικά πριν απαντήσει.

Τώρα σχετικά με τους νέους επεξεργαστές:καλά μην τρελαίνεστε, δεν πρόκειται για κάτι σπουδαίο.Απλά οι άνθρωποι είχαν τόσο καιρό το 939 έξω και έπρεπε να βρουν κάτι άλλο για να αλλάξει ο κόσμος την πραμάτεια του.

Aν αναφέρεσαι στους ΑΜ2, να είσαι σίγουρος ότι η AMD δεν θα παρατήσει εύκολα τα όπλα εν όψη του Conroe. Υπάρχει λόγος που είναι αναγκαίες οι αλλαγές.

Δημοσ.

Σε αυτούς αναφέρομαι.Φυσικά και τσιτώθηκε η amd από τους conroe και ανακοίνωσε ήδη νέους opteron, αλλά οι μέχρι τώρα δοκιμές εμένα δε με πείθουν για το αποτέλεσμα.Χαίρω πολύ ότι μετά από ενάμιση χρόνο οι 940 επεξεργαστές θα έχουν βελτιωθεί αρκετά, αλλά αυτό δε νομίζω να σημαίνει πως έπρεπε να αλλάξει το socket για να γίνει η βελτίωση αυτή...Και σε 939 να μέναμε μετά από ένα-ενάμιση χρόνο πάλι θεαματική βελτίωση θα είχαμε.Με καταλαβαίνεις πιστεύω.

Τέλοσπάντων, μην ξεφεύγουμε.Εγώ μόνο θα ξαναπώ στο παιδί πως τόσα χρήματα δεν αξίζει να δώσεις πλέον σε agp μηχάνημα.Είναι πολύ προτιμότερο να τα δώσεις σε pci-e ακόμα και αν αναμένονται νέοι επεξεργαστές και μητρικές σε λίγο καιρό.Μια 7600gt που λες κι εσύ νομίζω είναι υπεραρκετή μέχρι να γίνει αλλαγή σε dx10 με λίγα έξοδα.Το ίδιο ζήτημα με απασχολούσε κι εμένα μέχρι πριν λίγο και ευτυχώς δεν έκανα την ομορφιά να μείνω σε agp...

Δημοσ.
Σε αυτούς αναφέρομαι.Φυσικά και τσιτώθηκε η amd από τους conroe και ανακοίνωσε ήδη νέους opteron, αλλά οι μέχρι τώρα δοκιμές εμένα δε με πείθουν για το αποτέλεσμα.Χαίρω πολύ ότι μετά από ενάμιση χρόνο οι 940 επεξεργαστές θα έχουν βελτιωθεί αρκετά, αλλά αυτό δε νομίζω να σημαίνει πως έπρεπε να αλλάξει το socket για να γίνει η βελτίωση αυτή...Και σε 939 να μέναμε μετά από ένα-ενάμιση χρόνο πάλι θεαματική βελτίωση θα είχαμε.Με καταλαβαίνεις πιστεύω.

H πλειoψηφία των Opteron είναι εδώ και καιρό "940-πινοι". Οι ΑΜ2 έχουν καινούργιο ελεγκτή μνήμης και μιλάμε για συχνότητες πέρα από τα 3GHz.

Δημοσ.

Εγώ για AGP σύστημα πάνω από 150-70 ευρώ που κάνει μία 6600GT 128/256MB δε θα έδινα...

το ίδιο πρότεινα σε φίλο με αντίστοιχο μηχάνημα..

Δημοσ.

Ναι, και αυτό το ξέρω.Και περιμένεις να πεισθώ ότι επειδή θα σηκώνουν ddr2 είναι επιβεβλημμένη η αλλαγή του socket του επεξεργαστή και πως αυτή ακριβώς η προσθήκη ενός ακόμα pin θα τους ωθήσει πάνω από τα 3ghz, γιατί μέχρι τώρα κωλύονταν...Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.Θα χαρώ πολύ αν με πείσει κάποιος ότι η αλλαγή αυτή έπρεπε να γίνει και δεν είναι απλά για να βρισκόμαστε σε δουλειά.Γιατί με το μυαλουδάκι το δικό μου θα μπορούσαν κάλλιστα να βάλλουν ddr2 και το socket του επεξεργαστή να μείνει ίδιο, όπως έγινε και με τις πρώτες sli μητρικές.Αλλά αρχίζω να ψιλιάζομαι πως καλόμαθ' η γριά στα σύκα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...