AGGANIS13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Εχω περιπου στα 300 (συνολικου μεγεθους 1GB περιπου) μικρα βιντεακια σε avi , mpg , wmp κτλ. Δοκιμασα να τα κανω ολα μαζι σε ενα dvd για να τα δω στο σπιτι και να τα δωσω και σε φιλους που δεν εχουν υπολογιστη, αλλα το VSO ConvertXtoDvd δεχεται μεχρι 64 αρχεια, το Nero δεχεται μεχρι 99 αρχεια, το Film machine δεν βολευει γιατι δεχεται μονο τα avi. Ποιο προγραμμα να χρησιμποποιησω?
MinasC Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 η καλύτερη λύση για μένα είναι το pinnacle studio 9 που δεν έχει περιορισμούς των αρχείων που χρησιμοποιείς και μπορείς να "κόψεις και να ράψεις" τα βιντεάκια σου , να βάλεις εφέ , μενού κ.α. . ούτε αυτό όμως υποστηρίζει όλες τις μορφές βίντεο . μια δεύτερη (αλλά εξίσου καλή λύση) είναι το windows movie maker το οποίο είναι συμβατό με τις περισσότερες μορφές . ενδέχεται πάντως να χρειαστεί να μετατρέψεις όλα τα βιντεάκια σου στην ίδια μορφή χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα , όπως το 1st video converter ή το total video converter (πολύ καλά και τα 2) .
kastel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Χρησιμοποίησε το MediaCoder για να κάνεις όλα σου τ' αρχεία avi με ίδιο bitrate και ανάλυση και μετά με το VirtualDub για να ενώσεις τα αρχεία μεταξύ τους. Έτσι θα έχεις λιγότερα αρχεία (και τα δύο progs είναι free). http://mediacoder.sourceforge.net/ http://virtualdub.sourceforge.net/
capthookb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημιουργείς DATA DVD και έχει όριο στον αριθμό των αρχείων;;;; ή θες να φτιάξεις VIDEO DVD; Ούπς, τώρα είδα πως θές να το παίξεις σε deck και όχι σε υπολογιστή. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο από το format του VIDEO-DVD. Θα μπορούσες να τα γράψεις σε επανεγγράψιμα DVD αν δε θες να γράψεις μισοάδεια τα DVDR
vangos40 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 to nerovision exei mia epilogi katw aristera pou enonei ta epi merous video se ena.opote vazeis 80 videakia ta kaneis 1,vazeis alla 80 kai kok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.