Thresher Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 2.6.13 -> 2.6.16 1)Οπως καταλαβατε θελω να κανω compile καινουριο kernel αλλα με τα παλια config του προηγουμενου kernel. Τωρα θα μου πειτε οτι μπορει να εχει κατι παραπανω ο νεος kernel αλλα λογικα θα εχει και τα παλια ιδια ή μερικα ιδια. Κατι αλλο απ οτι ειδα 28/03/06 βγηκε ο 2.6.16.1. Αν κατεβασω το patch καθετε πανω στον 2.6.16 αφου τον εχω κανει compile η μπορω να βαλω τα αρχεια του patch στο FULL source του παλιου και να γινει ο καινουριος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Για το κατι αλλο: το patch θα το ριξεις επανω στο source και μετα θα κανεις recompile. Το patch δεν ειναι binary. Για το 1: Κι εγω πιστευω οτι θα δουλεψει, αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Μια δοκιμη θα σε πεισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ναι, θα δουλέψει. Εκτός αν στην καινούργια έκδοση του kernel έχουν γίνει κάποια πράγματα obsolete αλλά δεν το νομίζω απ' όσο θυμάμαι, μην σε πάρω και στο λαιμόμου πάντως. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις copy το config του παλιού σου kernel στο directory του καινούργιου kernel που θές να βάλεις και μετά να τρέξεις το menuconfig, xconfig, gconfig, όποιο σε βολεύει τελος πάντων και να περάσεις μια μια τις επιλογές και να κοιτάξεις και για αλλαγές/προσθήλες στην καινούργια έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Καλύτερα να κατεβάσεις full sources, δεν ξέρω αν το patch μπορεί να σε πάει κατευθείαν σε 2.6.16 χωρίς να περάσεις από .14 και .15 πρώτα. Αν έχεις το παλιό και το νέο tree στο /usr/src, τότε απλά χρειάζεται: > cd /usr/src/ cp linux-2.6.13/.config linux-2.6.16/ cd linux-2.6.16 make oldconfig Το `make oldconfig' θα σε ρωτήσει κάποια πράγματα για τις καινούργιες επιλογές που υπάρχουν στον 2.6.16, διατηρώντας τις απαντήσεις για τις κοινές επιλογές μεταξύ 2.6.16 και 2.6.13. Μετά κάνεις απλά `make' ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μαλλον δεν εθεσα καλα τα ερωτηματα. Εχω τον 2.6.13 και κατεβασα τον 2.6.16 (πριν 3 μερες...). Σημερα ειδα οτι βγηκε ο 2.6.16.1 και λεω να κατεβασω το patch του. Και το patch source δεν ειναι? Ευχαριστω πολυ για το 'oldconfig'. Καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν το θυμομουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ναι, και το patch source είναι αλλά προσωπικά τουλάχιστον, αισθάνομαι πιό άνετα να κατεβάζω όλο το source ξανά. Αλλά θεωρητικώς, δεν έχει καμμία διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Και γιατί θέλεις να κατεβάσεις τον 2.6.16.1; Είδες στο changelog κάτι που σου άρεσε; Τι διαφορά θα κάνει στο μηχάνημά σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Οχι δεν εχει κατι πολυ συμαντικο αλλα επειδη μου εσπασε τα νευρα και λογο isdn64(γιατι ειμαι και εγω απο τους τυχερους που περιμενουν 31 μερες για πορτα...) εκανε ποσες ωρες να κατεβει σκεφτηκα να κατεβασω το patch..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.