Προς το περιεχόμενο

Μηπως...λεω μηπως οποιος ΣΒΗΝΕΙ ενα....

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποστ να εχει την στοιχειωδη ευγενεια να εξηγει καποια πραγματα δηλαδη γιατι το εκανε ;;;

Συγνωμη για το θρασσος μου ε;

Δημοσ.

Θανάση,είσαι "εκτός".Πρώτον το έβαλες σε λάθος μεριά,δεν έχει σχέση με το insomnia και δεύτερον,τι περιμένεις,να σου απαντήσει κάποιος;

Υ.Γ.Πρόλαβα και τα έσωσα και ξεραθήκαμε όλοι στο γραφείο,ευχαριστούμε!

Δημοσ.

Nαι φιλε Μαριε εγω δεν ειπα οτι ειμαι σωστος αλλα και αυτη που το σβηνει θα παθει τιποτα αν γραψει δυο ρημαδες κουβεντες ;

Λεω αυτη γιατι αυτος δεν ειναι τοχω καρατσεκαρισμενο

Αυτο παντως που λες οτι δεν εχει σχεση με το μερος εδω....τι να πω ρε παιδι μου...εγω το ειδα......παντος καιρου..

Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω,μια γυναίκα έχουμε mod και δεν ήταν την επίμαχη ώρα μέσα.

Και ναι,ήταν παντός καιρού,αλλά σε λέθος θέση,θα ταίριαζε -ίσως- στο internet.

Δημοσ.
Nαι φιλε Μαριε εγω δεν ειπα οτι ειμαι σωστος αλλα και αυτη που το σβηνει θα παθει τιποτα αν γραψει δυο ρημαδες κουβεντες ;

Λεω αυτη γιατι αυτος δεν ειναι τοχω καρατσεκαρισμενο

Αυτο παντως που λες οτι δεν εχει σχεση με το μερος εδω....τι να πω ρε παιδι μου...εγω το ειδα......παντος καιρου..

Αναφέρεσαι σε μένα ή μου φαίνεται; rolleyes.gif

Θα μπορούσα να μάθω σε τί αναφέρεσαι μιας και δεν έχω ιδέα' date=' αφού το έχεις και καρατσεκαρισμένο; [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/rolleyes.gif[/img]

Δημοσ.

ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο PAREDOSE ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΒΥΣΕ Η CRISTINA ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΒΥΣΕ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΒΥΣΕ ;;;;;;;;;;;;;;;

ΣΕΝΑΡΙΟ 1. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

ΣΕΝΑΡΙΟ 2. ΕΓΩ (ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΝΟΒΑΤΟΥΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ)

ΣΕΝΑΡΙΟ 3.

ΣΕΝΑΡΙΟ 4.

Τα σεναρια 3 και 4 ας τα συμπληρωσουν οι αγαπητοι ''συναδελφοι''

του φορουμ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που σβήστηκε, αλλά εκτός από τον paredwse υπάρχουν άλλοι 5 super moderators και ο administrator, και αν ήταν στην μουσική (όπως κατάλαβα), υπάρχει και άλλος ένας moderator.

Επίσης...

8. Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.

Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή για απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban) θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.

Δημοσ.
ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο PAREDOSE ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΒΥΣΕ Η CRISTINA ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΒΥΣΕ' date=' ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΒΥΣΕ ;;;;;;;;;;;;;;;

ΣΕΝΑΡΙΟ 1. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

ΣΕΝΑΡΙΟ 2. ΕΓΩ (ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΝΟΒΑΤΟΥΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ)

ΣΕΝΑΡΙΟ 3.

ΣΕΝΑΡΙΟ 4.

Τα σεναρια 3 και 4 ας τα συμπληρωσουν οι αγαπητοι ''συναδελφοι''

του φορουμ.[/quote']

Πρώτα από όλα, ηρέμησε, αν σου είναι εύκολο.

Στη συνέχεια, πες και σε μένα, μιας και η «αυτή» είμαι εγώ και θα έπρεπε να μου έχεις στείλει ένα pm από την στιγμή που πιστεύεις πως εγώ σου έχω σβήσει κάποιο post, σε ποιο topic αναφέρεσαι; Σε ποιό section;

Και τέλος, πριν κάνεις ένα topic παραπόνων και πριν κατηγορήσεις οποιονδήποτε, να αναλογιστείς ποιοι moderators είναι αρμόδιοι στο section που έγινε το post σου και θα μπορούσαν να σου το σβήσουν.

Και όπως διευκρίνησε ο dim_b, υπάρχουν και οι super moderators καθώς και ο administrator που έχουν πρόσβαση σε όλο το forum και όχι μόνο στην «Μουσική», που μόνον εκεί έχω και βεβαίως δεν είμαι μόνη μου, αλλά υπάρχει και ο DJ_XLR8.

Αν και πριν φτάσεις σε αυτό το σημείο, θα ήταν καλό να σκεφτείς, μήπως το post που έκανες δεν άρμοζε στο forum.

Το να καταπατάς 2 φορές συνεχόμενες τους κανόνες (1. το post σου που διεγράφη, 2. αυτό εδώ το topic), να κατηγορείς κάποιον βασιζόμενος και σενάρια X-Files και στη συνέχεια αντί να εξηγείς, να ειρωνεύεσαι, μάλλον δεν είναι και ό,τι καλύτερο...

Θαρρώ πως το καταλαβαίνεις από μόνος σου.

Δημοσ.

Για το Pm...Εχει δικιο η Cris...Για τα αλλα ....πολυ τυπικουρα εχουμε γινει εδω μεσα....για αυτο και καποιοι εχουμε κρυωσει....με το forum.... και δεν συμμετεχουμε οπως παλια....Παρτε το χαμπαρι επιτελους....οτι και οι πολλοι κανονες και κλειδωματα μονο κακο κανουν...Αντε γιατι λιγο ηθελα να ξεσπασω και εγω....

Δημοσ.

Λοιποιν εξω ξεκινησα το θεμα...συγνωμη κιολας....εγω το σταματαω

Ακρη να βγη δεν βγαινει ουτως η αλλως.

Λυπαμαι που δεν εμαθα ποιος το εσβησε..και δεν λυπαμαι για τον εαυτο μου βεβαια.

Και τελος ας σβησει καποια/ος mod και αυτο το τοπικ και να ληξει το θεμα εδω.

Καλο απογευμα σε ολους.

Ααα και κατι τελευταιο, αγαπητε The_player pm εστειλα στον paredwse ο οποιος με διαβεβαιωσε οτι δεν ηξερε τιποτα ... δεν ηξερα οτι πρεπει να το κανω και στους υπολοιπους mods..

Παντως ηταν πολυ καλο αυτο που σβηστηκε...οποιος εχει την περιεργεια ας μου ζητησει με pm να του το στειλω.

Δημοσ.
Λοιποιν εξω ξεκινησα το θεμα...συγνωμη κιολας....εγω το σταματαω

Ακρη να βγη δεν βγαινει ουτως η αλλως.

Λυπαμαι που δεν εμαθα ποιος το εσβησε..και δεν λυπαμαι για τον εαυτο μου βεβαια.

Και τελος ας σβησει καποια/ος mod και αυτο το τοπικ και να ληξει το θεμα εδω.

Καλο απογευμα σε ολους.

Εμείς να μη μάθουμε για ποιό topic μιλάς όμως;

Δημοσ.
Εμείς να μη μάθουμε για ποιό topic μιλάς όμως;

Ηταν ενα που ειχε θεμα ..Να γιατι δεν κανει να πηγαινετε τα παιδια σας στον ζωολογικο κηπο... και ειχε 4 επισυναπτομενες εικονες μεσα.

Δημοσ.
Ηταν ενα που ειχε θεμα ..Να γιατι δεν κανει να πηγαινετε τα παιδια σας στον ζωολογικο κηπο... και ειχε 4 επισυναπτομενες εικονες μεσα.

Και αυτό το είχες postάρει στην μουσική;

Δημοσ.
ποστ να εχει την στοιχειωδη ευγενεια να εξηγει καποια πραγματα δηλαδη γιατι το εκανε ;;;

Συγνωμη για το θρασσος μου ε;

Μετά από 5 χρόνια μέλος σ'αυτό το forum θα περίμενα να γνώριζες τους κανόνες η κάτι ακόμα πιο βασικό όπως για παράδειγμα ότι ποστάρουμε σχετικά θέματα στα σχετικά forum.

Οπότε αντί να κάνεις τον ντεντέκτιβ για το ποιός έσβησε ένα τελείως άσχετο θέμα και να απαιτείς εξηγήσεις που δεν σου οφείλει κανείς, ας ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό.

Συγνωμη για το θρασσος μου και που δεν ήμουν online να σου απαντήσω νωρίτερα ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...