fwtonio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Χρειάζομαι ένα 19 ιντσών μόνιτορ για γραφείο, οπότε με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η καθαρότητα στην απεικόνιση (ειδικά του κειμένου) παρά τα χρώματα ή το responce time (στα 16 ms το πολύ). Η τιμή του να είναι γύρω στα 300€. Βρήκα ένα philips χωρίς DVI http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.156299 και ένα AOC με DVI http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=892&Nav_Section_Id=5&Catalog_Id=1&Product_Id=285305&Merchant_Id=1&sts_cid=3 εσεις τι λέτε; Θα προσφέρει το DVI την καθαρότερη εικόνα και να πάρω το AΟC ή με κλειστα τα μάτια στην Philips ή έχετε κάτι καλήτερο να με προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_mp Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 αφου θα δωσεις που θα δωσεις παρε αυτη http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.156286 εχει και 0pixel εγγυηση (τορα αν ειναι για 3 ετη ρωτα) ειναι πολυ καλη και για 50Ε παραπανω αξιζει.την ειχα δει μυλτιραμα σε 17ρα απο κοντα εγω πηρα πριν 3μηνες την 1915s kai an to ηξερα..(αχ βιασυνες αλλα καλη ειναι δεν λεω..) θα επερνα αυτη(190χ) η μια αντιστοιχη lg με dvi kai 700contrast. δεν θυμαμαι μοντελο. παντοσ καλο θα ηταν να παρεις με dvi αλλα οχι aoc.και οτι παρεις να το δεις πρωτα απο κοντα!! (για να ξερεις τι αγοραζεις..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Τελικά το έριξα στην φτήνια και πήρα μια Fujitsu Siemens 19 12 ( http://www.1deins.de/index.php?artikelId=MON19TFTFUCC2&ref=0306 )των 19'' με 269€ από το media markt χωρίς DVI και απο λίγο που την είδα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η καθαρότητα της είναι πολύ καλή ακόμα και σε σύγκριση με την Samsung 930 BF που έχω. Τελικά καλό και το DVI αλλά μάλλον δεν κάνει αυτό την διαφορά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silencer51 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Πάντως πιστεύω χωρίς DVI χάνεται ενα μεγάλο μέρος της ευκρίνειας που προσφέρουν οι TFT οθόνες... Περι ορέξεως όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Έχω την Philips 200W6.Όταν την αγόρασα δοκίμασα στην optimal ανάλυση της (1680x1050) με D-Sub αντί για DVI.Η διαφορά στην ποιότητα ήταν εμφανέστατη και παρατήρησα ακόμα και τρεμόπαιγμα με D-Sub.Ίσως έπαιζε ρόλο ότι η ανάλυση ήταν αρκετά υψηλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinta Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Nai sto DVI oxi sto AOC.To dvi (xaroumenos xristis edo kai 2 xronia) sou linei ta xeria.Den exeis provlima me tis rithmiseis kai ola ginontai automata apo tis stigmi pou tha ta sindeseis panw.Tora tha sou protino na doseis liga parapanw xrimata kai na pareis mia apo autes pou sou protinoun ta paidia.Pistepse me, den einai liga ta l7 gia na metaniwneis argotera kai den anavathmizete.Opote pare kati kalo na se vgalei gia mia 5etia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Συμφωνώ αλλά επειδή δεν ήθελα να ξεφύγω στο κόστος αλλά ήθελα και 19'' τελικά κατέληξα σε μία non-DVI. Στο σπίτι έχω με DVI και πραγματικά "πάει ρολόι".... Πάντως για κείμενο (word, internet..) και μία με d-sub καλά τα πάει. Ευτυχώς δεν είδα τίποτα σκιές ή pixels που να "απλώνουν" και αυτά σε ανάλυση 1280x1024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ΠΑιδια εγω παντως εχω τη philips 190x6 και την ειχα συνδεσει στην αρχη με vga και μετα απο καμια εβδομαδα με dvi και διαφορα σημαντικη δεν ειδα.Οσο για την οθονη μου που αναφερθηκε παραπανω καλη αλλα εχει χαμηλη φωτεινοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvagge Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Παιδια, σιγουρα υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο με DVI. Εχω την Eizo L768, δοκιμασα και DSUB και DVI, με εμφανεστατη διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Η AOC που αναφέρθηκε παραπάνω, μπορεί να μην είναι EIZO, SONY or SAMSUNG, αλλά επειδή την έψαξα πολύ για 19" σε χαμηλή τιμή για το νέο μου Mini, για τα λεφτά της είναι απλά καταπληκτική. Πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με LG που είναι το αντίπαλο δέος στην value for money κατηγορία. Και με DVI που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για μένα και όμορφο design. Το μόνο αρνητικό είναι η απουσία εγγύησης zero pixel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Pantos an thimame kala i fujitsu 19'' pou exi sto mediamarkt 269e ine ipervolika xamilis fotinotitas.Eixa paei eki apofasismenos na tin paro kai eriksa mia teleftea matia stis rithmisis pou eixan stin fotinotita kai sto contrast sto modelo pou epeze sto rafi.Eftixos...giati eida pos i fotinotita itan sto 100% !! kai de mporo na po oti itan ikanopoihtika fotini.To mono kalo sxolio pou tha mporouse na pei kanis ine i timi kai to response time 4ms an thimame kala.Pantos oson afora tin piotita eikonas krinontas apo to desktop pou deixni mporo na po oti ine kali. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Sto site tin dini me xrono 8ms.Sto mediamarkt thimame egrafan 4ms.Den ksero an to exoun diorthosi alla prosekste to osoi endiaferontai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Παιδια' date=' σιγουρα υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο με DVI.Εχω την Eizo L768, δοκιμασα και DSUB και DVI, με εμφανεστατη διαφορα...[/quote'] Συμφωνω κι εγω απολυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.