Stavropoulos Akis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μπορώ να τυπώσω μια σελίδα 100 φορές και σε κάθε σελίδα να αλλάζει ο αριθμός σελίδας? Ρωτάω αν υπάρχει κανένας τρόπος γιατί δεν θέλω να κάνω copy-paste μια σελίδα 100 φορές!
alkisg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ναι, απλά κάνεις εισαγωγή -> αριθμοί σελίδων... Αν δεν το θες στην κεφαλίδα ή στο υποσέλιδο, τότε πας εισαγωγή -> πεδίο -> page.
Stavropoulos Akis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Φίλε alkisg όταν κάνω εισαγωγή -> αριθμοί σελίδων ... μου τυπώνει την κάθε σελίδα με τον ίδιο αριθμό σελίδας. Εγώ θέλω τη μία σελίδα που έχω να την τυπώσω 100 φορές και να μου τυπώνει και τον αριθμό σελίδας αυξανόμενο κατά 1. π.χ 1,2,3...100.
alkisg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Όχι, με τον αριθμό σελίδας τυπώνει 1, 2, 3, κτλ Με τον αριθμό σελίδων κάνει αυτό που λες, δηλαδή τυπώνει το πλήθος τους. Στο δεύτερο μενού που σου έδωσα, οι αριθμοί σελίδας λέγονται page ενώ ο αριθμός σελίδων λέγεται numpages.
chris12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Βάλε page break στο τελος της σελίδα και κάνε copy 99 φορές ώστε να έχεις 100 σελίδες σύνολο. Κομπογιαννίτικο αλλά σίγουρο.
alkisg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Akis σόρρυ, διάβασα βιαστικά την εκφώνηση και κατάλαβα λάθος πράγμα. Αυτό που θες μπορεί να γίνει π.χ. με συγχώνευση αλληλογραφίας. Δηλαδή φτιάχνεις π.χ. ένα Excelόφυλο με τους αριθμούς από 1 ως το 100 (με autocomplete) και μετά στο Word πας Εργαλεία->συγχώνευση αλληλογραφίας, διαλέγεις σαν πηγή το Excelόφυλο και "τραβάς" το μοναδικό πεδίο που έχει (τους αριθμούς) στο σημείο που θες.
kounoupi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Θα χρειαστείς 4 πράγματα: 1. Μενού Tools --> Macro --> Security Επιλογή Medium ΟΚ 2. Μενού Tools --> Options --> Print tab [v] Update Fields 3. Στο σημείο που θες το κείμενο να μετράει θα πατήσεις Ctrl+F9 και θα εμφανίσει { } με γκρι φόντο. Μέσα εκεί θα γράψεις { DOCVARIABLE "CopyNum" } 4. Θα πας Μενού Tools --> Macro --> Macros Macro name --> CopyNumbers Macros in --> τελευταία επιλογή το συγκεκριμένο doc Create Εκεί που είναι ο κέρσορας θα κοπιάρεις το παρακάτω > Dim varItem As Variable Dim bExists As Boolean Dim lCopiesToPrint As Long Dim lCounter As Long Dim lCopyNumFrom As Long ' ensure our doc variable exists bExists = False For Each varItem In ActiveDocument.Variables If varItem.Name = "CopyNum" Then bExists = True Exit For End If Next varItem ' initialize document variable if doesn't exist If Not bExists Then ActiveDocument.Variables.Add _ Name:="CopyNum", Value:=0 End If ' ask how many to print lCopiesToPrint = InputBox( _ Prompt:="How many copies?", _ Title:="Print And Number Copies", _ Default:="1") ' ask where to start numbering lCopyNumFrom = CLng(InputBox( _ Prompt:="Number at which to start numbering copies?", _ Title:="Print And Number Copies", _ Default:=CStr(ActiveDocument.Variables("CopyNum") + 1))) ' loop through the print-write-print cycle For lCounter = 0 To lCopiesToPrint - 1 ' update the document variable ActiveDocument.Variables("CopyNum") = _ lCopyNumFrom + lCounter ' print this numbered copy ActiveDocument.PrintOut Copies:=1 Next lCounter Γυρνάς στο doc και τρέχεις την macro που μόλις έφτιαξες Tools --> Macro --> Macros Θα σε ρωτήσει πόσες κόπιες θες και από ποιο νούμερο να ξεκινήσει. Την δεύτερη φορά θα σου προτείνει να ξεκινήσει από το επόμενο νούμερο της πρώτης φοράς Αυτά, πες μου αν το κατάφερες Η λύση σε έτοιμο Doc http://rapidshare.de/files/16852824/CopyNumbers.doc.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.