Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Η ποιοτητα ηταν οντως πολυ καλη παλιοτερα που ειχα και εγω Teledome..Οντως κανω κατα μεσο ορο 1-2 τηλεφωνηματα απο altec(ειναι ακριβως η ιδια προσφορα) αλλα κανω και αλλα 1-2 μικρης διαρκειας απο ΟΤΕ...Τεσπα οτι συμφερει τον καθε εναν.. Γιαννη μια απορια...ποσος σου ερχοταν ο λογαριασμος με altec και προτιμας την teledome Που οπως ξερουμε και οι δυο μας εχει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εξυπηρετηση πελατων??? Ο λογαριασμος της Altec ερχοταν απο 25-30 ευρω αλλα και καποιες κλισεις της εκανα μεσω ΟΤΕ οταν ηξερα οτι θα ειναι μικρης διαρκειας.
kage Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 molis se energopoihsoun pes mas ti leei apo poiothta k an einai vo-ip h oxi na mas kaneis k mas eggrafh
steliosdj Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Σημερα μου ενεργοποιησαν την teledome ... Δυστυχως το καταλαβα αργα το βραδυ και δεν εχω δοκιμασει ακομη κλησεις . Θα προσπαθησω αυριο να γραψω μια γνωμη , μιας και παραλληλα τρεχω και το Altec 0.098 .
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Σημερα μου ενεργοποιησαν την teledome ... Δυστυχως το καταλαβα αργα το βραδυ και δεν εχω δοκιμασει ακομη κλησεις .Θα προσπαθησω αυριο να γραψω μια γνωμη ' date=' μιας και παραλληλα τρεχω και το Altec 0.098 .[/quote'] Πως το καταλαβες οτι ενεργοποιηθηκε ??? :confused:
dk Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 λοιπον εγω εχω teledome προγραμμα 1 καθε αστικό και υπεραστικό ανεξαρτητου χρονου κοστίζει 0,99 + ΦΠΑ. Ποιότητα ηχου πολύ καλη. Συμφερει αν θες να μιλησεις από 4 λεπτά και πανω αλλιως συμφέρει να εχεις ΟΤΕ ο οποίος κανει και μια εκπτωση μικρή βεβαια μεσω των ΟΤΕεπιλογών χρεώση εφαπαξ ενεργοποιησης 1 ευρω. Νομιζω ότι ειναι ο καλύτερος συνδυασμός αυτη τη στιγμή στην αγορά
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 λοιπον εγω εχω teledome προγραμμα 1 καθε αστικό και υπεραστικό ανεξαρτητου χρονου κοστίζει 0' date='99 + ΦΠΑ. Ποιότητα ηχου πολύ καλη.Συμφερει αν θες να μιλησεις από 4 λεπτά και πανω αλλιως συμφέρει να εχεις ΟΤΕ ο οποίος κανει και μια εκπτωση μικρή βεβαια μεσω των ΟΤΕεπιλογών χρεώση εφαπαξ ενεργοποιησης 1 ευρω. Νομιζω ότι ειναι ο καλύτερος συνδυασμός αυτη τη στιγμή στην αγορά[/quote'] Παντα ο καλος συνδιασμς ειναι υποκειμενικο αναλογα τις τηλεφωνικες αναγκες του καθενα.Κι εγω εχω Altec στεθερο αλλα νομιζω θα με συμφερει καλυτερα η Teledome με μονο το παγιο . :-D
steliosdj Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Πως το καταλαβες οτι ενεργοποιηθηκε ??? :confused: Μπορω να καλω με 1755 και στη συνεχεια 210 κλπ κλπ . Αυτο απο χθες το βραδυ. Σημερα εκανα 3-4 κλησεις μεσω teledome . Πολυ καλυτερη ποιοτητα κλησης . Δεν εχω το echo που ειχε τις τελευταιες μερες η ACN . Την αλλη εβδομαδα θα καταργηθει τελειως η προεπιλογη ACN και θα εχει μπει της Teledome ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μπορω να καλω με 1755 και στη συνεχεια 210 κλπ κλπ . Αυτο απο χθες το βραδυ.Σημερα εκανα 3-4 κλησεις μεσω teledome . Πολυ καλυτερη ποιοτητα κλησης . Δεν εχω το echo που ειχε τις τελευταιες μερες η ACN . Την αλλη εβδομαδα θα καταργηθει τελειως η προεπιλογη ACN και θα εχει μπει της Teledome ... Μηπως ειχες και παλαι καποιο προγραμμα Teledome ??? Κι εγω μπορω να καλω με το 1755 αλλα ειναι καταλοιπο του Teledome 4Y που ειχα πριν την Altec. :)
steliosdj Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μηπως ειχες και παλαι καποιο προγραμμα Teledome ??? Κι εγω μπορω να καλω με το 1755 αλλα ειναι καταλοιπο του Teledome 4Y που ειχα πριν την Altec. :) Οχι Γιαννη , ποτε δεν ειχα teledome υπηρεσια . Η μοναδικη φορα που ζητησα teledome ηταν πριν 20 μερες για το unlimited 2. Παρε στο support της teledome να δεις τι γινεται ... Ποτε ειχες κανει αιτηση για το unlimited2 ?? ΥΓ . Ποσο χαιρομαι που βλεπω την online χρεωση της ACN με το 0.11 Ευρω ανα κληση να μην καταγραφει κλησεις ... Με 20+κλησεις την ημερα εφθανα περι τα 2+Ευρω ημερησιως .
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Οχι Γιαννη ' date=' ποτε δεν ειχα teledome υπηρεσια . Η μοναδικη φορα που ζητησα teledome ηταν πριν 20 μερες για το unlimited 2. Παρε στο support της teledome να δεις τι γινεται ... Ποτε ειχες κανει αιτηση για το unlimited2 ?? ΥΓ . Ποσο χαιρομαι που βλεπω την online χρεωση της ACN με το 0.11 Ευρω ανα κληση να μην καταγραφει κλησεις ... Με 20+κλησεις την ημερα εφθανα περι τα 2+Ευρω ημερησιως .[/quote'] Μεχρι χθες δεν ειχε ενεργοποιηθει.Μου ειπαν απο βδομαδα.Αιτηση τηλεφωνικα εκανα στις 30/3/06.Εσυ ????:neutral: :neutral: :neutral:
steliosdj Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μεχρι χθες δεν ειχε ενεργοποιηθει.Μου ειπαν απο βδομαδα.Αιτηση τηλεφωνικα εκανα στις 30/3/06.Εσυ ????:neutral: :neutral: :neutral: Εκανα αιτηση γυρω στις 20-23/3/06 . Θελω να πιστευω οτι απο εβδομαδα θα εχει ενεργοποιηθει η υπηρεσια .
dkangel000039 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 ενδιαφερομαι και εγω :-D το παγιο του οτε το πληρωνεις
steliosdj Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 ενδιαφερομαι και εγω :-D το παγιο του οτε το πληρωνεις Φυσικα . Αλλα δεν θα υπαρχουν μοναδες απο κλησεις .
kage Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 mporeis na m peis ti leei apo poiothta? exei ka8usterhsh otan milas,akous thn fwnh s meta(vo-ip)? k opoios 8elei na me grapsei giati eida oti kerdizei 8e pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.