Προς το περιεχόμενο

Cisco Certificates

sugoruyo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω κι εγω στα περισσοτερα με τον Polaki.Εγω ειμαι κατοχος CCNP και συντομα θα παω για CCIP μαλλον.Οι πιστοποιησεις δεν ειναι πτυχια.Οι πιστοποιησεις δειχνουν στον εργοδοτη σου οτι εχεις μαθει κατι να το ακνεις καλα.Αν τελειωσεις ακομα και το MIT δεν ξερεις να κανεις configuration σε router,με το CCNA ή CCNP ξερεις και αυτο πιστοποιεις.Αν η ταδε εταιρεια χρειαζεται καποιον για να κανει config σε router θα σε προσλαβει.Εγω προσφατα εκανα και σεμιναρια για LINUX,μπορω να παω για πιστιποιηση αλλα προς το παρον δε μου χρειαζεται,απλα ηθελα να μαθω 5 πραγματα και να τα συνεχισω μονος μου.Αν αργοτερα θελησω παω και τη δινω.Σε ολα θελει εξασκηση και διαβασμα συνεχεια.Αν δεν το αντεχεις,δεν ακολουθεις αυτον τον κλαδο.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

min ksexnate oti vriskomaste ellada ara osa kai ptyxia na exo i na exete o misthos DEN ALLAZEI auto na to kserete oso gia tis gnoseis nai kalo einai na tis auksanoume alla o sygkekrimenos tomeas synexeia thelei diavasma kai oso afora tin cisco ana taktika diasthmata kaneis ananeosh.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μπορεί κανείς με πιστοποίηση CISCO να κάνει καριέρα στο εξωτερικό;

Όχι.

Κάποιος με καλή εμπερία Cisco (ή Microsoft ή Linux ή Solaris κοκ) και με πιστοποίηση, μπορεί. Κάποιος με πτυχίο αλλά χωρίς καμία πρακτική εμπειρία, απλά θα κάθεται να απαντά στα τηλέφωνα του helpdesk.

Και δε χρειάζεται να πάει έξω. Κι εδώ υπάρχουν δουλειές αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις και αν ψάχνεσαι συνεχώς.

Δημοσ.

Εδω εχει δουλειες μονο αν εχεις γνωστο εκει που σκοπευεις να πας , αν αρχισεις να ψαχνεις απο αγγελιες ειναι αστα να πανε.

Δημοσ.
Εδω εχει δουλειες μονο αν εχεις γνωστο εκει που σκοπευεις να πας , αν αρχισεις να ψαχνεις απο αγγελιες ειναι αστα να πανε.

Δεν είναι έτσι - δε βρήκαμε όλοι δουλειά μέσω γνωστών. Θέλει υπομονή και λίγη τύχη. Με τον καιρό, θα είναι με το μέρος σου και τα δύο.

Δημοσ.

file mou dystyxos tha symfonhso me ton filo pou eipe thelei "gnosto" kai oxi apo aggelies.

pisteupse to kai omos ston tomea auto thelei "gnosto" tora oso afora to oikonomiko eite exeis gnosto eite oxi ekei einai idia ta pragmata ego me epaggelmatikh empeiria 10 eton kai me pistopoihsh se CISCO , MS , LINUX ktl o misthos pou pairno einai 1000 euro mikta kai eimai sto dhmosio fantasou giati ston idiotiko tomea me ta idia epairna 700-800 euro mikta

opote ekei ysteroume.

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω ότι αν έχεις κάποιο γνωστό τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Διαφωνώ στο ότι "μόνο" με γνωστό βρίσκεις δουλειά. Εγώ δεν βρήκα την πρώτη μου δουλειά μέσω γνωστού και πολλοί άλλοι συνάδελφοι και φίλοι το ίδιο. Διαφωνώ με τις γενικεύσεις, όχι με το γεγονός ότι πολλοί βρίσκουν δουλειά μέσω γνωστών.

Δημοσ.
@strassenmeister: Πού τα έκανες τα σεμινάρια linux;

Στη New Horizons εκανα 2 σεμιναρια,το ενα ηταν για System Admin και το αλλο Network Services.

Οσον αφορα αυτο που λετε παιδια για τους γνωστους και τις δουλειες για μενα ειναι εντελως αστοχο.Ειμαι ηδη 7 χρονια στο χωρο των τηλεπικοινωνιων και των δικτυων Η/Υ και οσες δουλειες βρηκα (εκτος της 1ης) ηταν χωρις γνωστο.Επιμονη,υπομονη και να ξερεις καλα το αντικειμενο σου,τιποτα αλλο δε χρειαζεται.

Για το θεμα των μισθων παλι καπου νομιζω πως οι περισσοτεροι κανετε λαθος.Εχετε την εντυπωση πως θα πατε σε μια εταιρεια και θα σας δωσουν οσα θελετε επειδη εχετε ενα(2,3) πτυχιο.Κανετε λαθος!Θα πιασετε μια δουλεια με οσα σας δωσουν και μεσα απο τη δουλεια σας και τη προσπαθεια σας θα δειξετε οτι αξιζετε παραπανω.Τις περισσοτερες φορες πιστεψτε με οτι αναγνωριζονται οι προσπαθειες σας αρκει να το χειριστειτε σωστα το ζητημα. Τα πραγματα στην αγορα αυτα ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...