Προς το περιεχόμενο

ADSL στην 8η εργάσιμη μέρα !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

otan ekana tin aithsh gia adsl 384 ton noembrio mpikes se 3 meres twra ekana anabathmisei se 1024 kai egine se 2 meres kai eimai hrakleio kritis.fysika einai conex apo ti exw katalabei an baleis ote kai otenet exeis pio grhgori eksipiretish.einai monopolio auto tha mou peite alla ellada einai edw esti leitoyrgoyme wmos.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To ωραιο ειναι οτι παιρνεις στη γραμμη εξυπηρετησης της Forthnet και σου εχουν στην αναμονη να ακους το "What took you so looooong" :lol:

Σημερα το ADSL Status μου λεει οτι εγινε η ενεργοποιηση της υπηρεσιας (στην 6η εργασιμη μερα - παλι καλα!). :D

Κι ομως το Modem δε βρισκει γραμμη για να συνδεθει. Τους παιρνω τηλεφωνο και μου λενε "θα σας στειλουμε σημερα με sms τους κωδικους και θα λειτουργησει".

Μα δεν επρεπε τουλαχιστον να αναγνωριζει το modem οτι υπαρχει γραμμη adsl πριν ακομα βαλω τους κωδικους? :?

Δημοσ.

Παρασκευή 14/4/06 πήρα το conn-x από τον οτε, σήμερα τρίτη 18/4/06 το μεσημέρι μπήκα στο ιντερνετ με την dsl. Σύνολο 2-3 εργάσιμες. Όλα αυτά στην Λαμία.

Δημοσ.

Eγώ έκανα Παρασκευή 14/4/06 παραγγελία από το τηλέφωνο για Conn-X και σήμερα με ειδοποίησαν για την ενεργοποίηση. Σύνολο 4 εργάσιμες. :D

Στον Πειραιά αυτό.

Δημοσ.

Αυτός ήταν ο σκοπός του θέματος. Να ακουστούν και θετικές απόψεις για το ADSL στην Ελλάδα. Εγώ συνεχίζω να είμαι ευχαριστημένος, μετα από ενάμισι μήνα χρήσης(2 PC κατεβάζουν με 40 στο σύνολο) Με το netlimiter τα μειώνουμε στο 17 το καθένα και κάνουμε ταυτόχρονα και surfing! Δεν μας πέταξε καμία φορά εκτός, άρα όλα καλά !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...