nick833 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 (oxi epidei boleutikame emeis na bgazoume kai trelous tous allous!) O λόγος που άνοιξα το θέμα δεν ήταν να χλευάσω κανέναν, ούτε να παίξω με τον πόνο κάποιων που δικαίως έχουν παράπονα. Απλά ήθελα να ακουστούν καλές απόψεις για το adsl στην Ελλάδα (όπως και έγινε εν μέρη) για να μειωθεί η τόσο μεγάλη προκατάληψη σ' αυτό. Προκατάληψη που είχα και εγώ διαβάζοντας όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια, από χρήστες και μη που κάποιες φορές είναι υπερβολικοί και χρειάστηκα 6 μήνες για να πάρω την απόφαση. Λέω λοιπόν ότι εντάξη, στην Ελλάδα ζούμε, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας
NINJA_MOUSE Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 kaneis lathos file mou ta pragmata einai tragikotata! Kanei mia anazitisi sto forum kai sigkrine thetika me arnitika sxolia! Alla fusika kala kaneis kai sygkentroneis kai ta thetika!
nikoskourtis Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μερικοι απ' οτι καταλαβα εβαλαν DSL και τρελλαθηκανε απ τη χαρα τους. Ομως δε μπορεις να λες οτι ειναι κατι καλο αν δεν εχεις δει και κατι αλλο για να συγκρινεις. Στη σχολη για παραδειγμα εχει φτασει να κατεβαζω ταινια με 10 ΜΒ/sec. Μπορω μετα να ειμαι ευχαριστημενος με το DSL; Θα μου πει καποιος "ναι αλλα ειναι πανεπιστημιο εκει". Κι εγω θα του απαντησω οτι σε αλλες Ευρωπαικες χωρες εχουν στο σπιτι ταχυτητες αυτης της ταξης, ενω εμεις μονο στο πανεπιστημιο.
schumacher_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 kala tora, ama milame gia syndesi sto spiti tis taksis twn 80Mbps ti na po pia... edo me to zori anaptyssetai i aDSL kai milame gia tetoia astronomika noumera?? file nikoskourtis, mporeis na paratheseis kati pou na stirizeis to sxolio sou, peri toso trelwn taxytitwn sto ekswteriko?? giati me 1-2 atoma pou kserw sti germania xrisimopoioun 6mbps kai se prwimo stadio vriskontai akoma syndeseis twn 12-16mbps... eipame ellada eimaste, alla de xreiazetai na eimaste kai toso arnitikoi...
NINJA_MOUSE Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 File schumacher sou parathetw to parakatw adsl italia me 39 eurw 24 mbps http://abbonati.tiscali.it/prodotti/adsl/tc/24flat/ kai adsl2+ me 24 pali http://abbonati.tiscali.it/business/...ofessional_tc/ kai me 12 mbps mono 29,95 ton mina
giorgos-13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Παντως καλο ειναι να λεγονται και μερικα καλα αν και ειναι δεδομενο οτι ειμαστε τριτοκοσμικοι. Μολις τωρα συνδεθηκα για πρωτη φορα με otenet ondsl kit . Σημερα ηταν η 8η εργασιμη μερα απο την αγορα του πακετου οποτε δε μπορω να μην ειμαι ευχαριστημενος..
fotisman Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Παιδιά εγώ στην 3ή εργάσιμη ήμουν συνδεδεμένος κανονικά και με την 512 που έχω είμαι στα 55 σταθερά downloading. Και με την καινούργια προσφορά του ΟΤΕ το connex πληρώνω 35 ευρώ το μήνα, όλα (γραμμή+provider). Δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τον ΟΤΕ και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη γκρίνια. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά η πλειοψηφία νομίζω δεν έχει πρόβλημα...
Jojos170304 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 BOUGAS μήπως λέω μήπως έτυχε να πιάσετε συζήτηση με τον τεχνικό για packet limiter που βάζει ο πΟΤΕ????????????????? Τα πακέτα καρφωμένα στο είκοσι για 384 λένε τίποτα του τεχνικού για το γεγονός ότι δεν μπορείς να κατεβάζεις p2p και να κάνεις surf ταυτόχρονα? Το πρόβλημα δεν είναι τόσο (ΟΚ κ αυτό) οι χαμηλές ταχύτητες όσο ο δόλιος τρόπος περιορισμού αυτών με τεχνικές για τις οποίες κανείς μας δεν ενημερώθηκε πριν πάρει τη σύνδεση!!!!!!
PavelX Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 BOUGAS μήπως λέω μήπως έτυχε να πιάσετε συζήτηση με τον τεχνικό για packet limiter που βάζει ο πΟΤΕ?????????????????Τα πακέτα καρφωμένα στο είκοσι για 384 λένε τίποτα του τεχνικού για το γεγονός ότι δεν μπορείς να κατεβάζεις p2p και να κάνεις surf ταυτόχρονα? Ε? Τι λέτε ρε παιδιά ? Είχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα στο σπίτι, μέχρι που έβαλα το NetLimiter και λύθηκε το πρόβλημα. Και κατεβάζω, και σερφάρω. Μην λέμε ότι θέλουμε. Όσο για το πρόβλημα που παρουσιάζεται όταν πχ κατεβάζεις torrents και δεν μπορείς να μπεις σε σελίδες, είναι εξαιτίας του DoS που προκαλείται όταν πολλά seeds συνδέονται σε σένα. Αν βάλεις ένα limit (το είχα 35ΚΒ όταν είχα 384), και όλα δούλευαν ρολόι. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ... Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
fabiawrc Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 File schumacher sou parathetw to parakatwadsl italia me 39 eurw 24 mbps http://abbonati.tiscali.it/prodotti/adsl/tc/24flat/ kai adsl2+ me 24 pali http://abbonati.tiscali.it/business/...ofessional_tc/ kai me 12 mbps mono 29' date='95 ton mina[/quote'] και σκεψου ειναι πολυ μα παραααααα πολυ πιο φθηνα αλλα και σκεψου οτι και οι μισθοι ειναι πολυ μεγαλυτεροι οποτε ειναι ακομα πιο ξεφτιλα φθηνα!!:? :-| :-? :neutral:
Jojos170304 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Φίλε PavelX το πρόβλημα με τα πακέτα δεν εμφανίζεται σε όλους και δεν εμφανίζεται όλο το 24ωρο. Είναι τρόπος χειρισμού του traffic από τον πΟΤΕ λόγω πιταρισμένων DSLAM. Υπάρχουν προγραμματάκια που σου μετράν ανά πάσα στιγμή τη ροή packets/sec. Σε 384 ώρες αιχμής το καθηλώνουν σε 20p/s. Εάν εσύ τώρα χρησιμοποιείς μία εφαρμογή που σου τρώει πολλά πακέτα (π.χ. p2p όπου παίρνεις κ δίνεις σε πολλούς χρήστες ή voip που διακινείς πολλά πακέτα πολύ μικρού μεγέθους) έχεις σημαντικό περιορισμό στη ταχύτητα σου! Άρα όσο limit χαμηλό κ να βάλεις ότι ρυθμίσεις κ να βάλεις στο p2p σου πρόγραμμα πάντα απλώς γλυκαίνεις το χάπι!!!!! προσπαθείς (όχι εσύ προσωπικά αλλά ο καθένας μας) με αλχημείες να βελτιώσεις λίγο μία τραγική κατάσταση. Χαρακτηριστικά θα σου πω ότι το πρώτο καιρό που έβαλα aDSL κ δεν ήξερα τι παίζει τα είχα πάρει τόσο που κατέβαζα mail από το φορητό με μία dial up που έχω διατηρήσει για ώρα ανάγκης κ την adsl την είχα για dl.
PavelX Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ίσως φταίει η περιοχή στην οποία μένεις... γιατί εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. 1Mbit πλήρωσα (HOL rulz) και 1Mbit έχω... ΚΑΙ στις ώρες αιχμής. Τι να πω, ίσως είμαι από τους τυχερούς...
Jojos170304 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Το πιτάρισμα ακόμα δεν έχει φτάσει στα 1024, αλλά καλομελέτα... (δυστυχώς). Το θέμα δεν είναι ότι εγώ έχω πρόβλημα κ εσύ δεν έχεις άρα ΟΚ, αλλά το ότι σου περιορίζουν δολίως (μου τέλος πάντων) κάτι για το οποίο τους έχω πληρώσει κ για το οποίο δεν μου έχουν πει τίποτα εξαρχής. Νομίζω ότι είναι ο ορισμός της απάτης!!!! Anyway το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει QoS με packet limiter από πΟΤΕ κ στα 1024 απλώς αν το όριο είναι μεγαλύτερο δεν θα είναι εμφανές σε απλές χρήσεις. (p2p κ σερφ) Δοκίμασε p2p μαζί με voIP εφαρμογές που κ οι δύο τρώνε πακέτα για να δεις εάν έχεις limiter ή όχι (άνοιξε εννοείται κ το adsl packet tester παράλληλα)
Antonisk2003 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Σιγά ρε σεις!!! Τόσο περίεργο είναι που έγινε η ενεργοποίηση σε 8 εργάσιμες? Εμένα με το in a box έκανε 6 εργάσιμες, κανονικά σκέτη αίτηση στον πΟΤΕ έκανε πάλι 6 εργάσιμες και με το Conn-x έκανε 5 εργάσιμες μέσα στο κέντρο στην Θεσσ.!!! Τελικά ή είστε όλοι άτυχοι ή εγώ είμαι κ....όφαρδος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.