NINJA_MOUSE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 καλά εννοείται με forthnet πακέτο.... enoeite ti? re Paidia min trelathoume diabaste kanenan paliotero post na morfothite! Stin xwra tou pote tipota den enoeitai!!!!!!! kai fusika den fteei mono autos! Ftene kai oi isp. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=132493 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133154 Oso gia tis diathesimes portes den tha eprepe na ginetai koubenta! To diktio tha eprepe na einai etoimo toulaxiston prin dietias kai apla tora na anabathmizetai. Rota ton meso xrissti ti simenei dslam se agglia kai Italia kai tha sou pei "den kserw" , gia ton aploustato logo oti den exei antimetopisei pote tetoio problima. Pes ston meso eurwpaiko xristi oti dineis 20 eurw ton mina gia 384 kai tha se rotisei an enoeis mbps axxaxaaxax (kala oxi kai etsi). apla rixte mia matia sta posts pou sas paratheto , egw eixa tin timi na ta diabasw oloklira prin sximatisw gnwmi. Kai sto katw katw egw eimai stin 10 mera anamonis me forthnet kai den exw logw na paraponiemai akoma. kai aurio pou leei o logos omws na me sindesoune i eikona mou pros ton ote kai tous ellines isp den tha allaksi katholou! (oxi epidei boleutikame emeis na bgazoume kai trelous tous allous!) aaaa kai kati allo file bougas. to simperasma pou ebgales me ton texniko einai poli xrisimo kai sosto! Alla opws exoun episimanei polla meloi se paromies sizitiseis i taxitita den metrietai me ta torrents. An thes na metriseis tin sindesi sou mpes kai kane to test tis fortnet. Pisteuw oti se wres aixmis i sindesi sou den tha einai kai oti kalitero, opws stin pleiopsifia twn xristwn edw mesa.
Bigi444444 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Καλά, δεν περιμέναμε τώρα να μάθουμε ότι οι τεχνικοί του οτε είναι αλμπάνηδες.Πες χαιρετίσματα του τύπου BOUGAS, ότι την ταχύτητα της σύνδεσης τη μετράμε κατεβάζοντας ένα μεγάλο αρχείο από έναν γρήγορο σέρβερ.Δε βάζουμε καμια 200ριά αρχεία και λέμε <<είδες;πιάνει και 30 το εργαλείο, ούτε του παππά μην το πεις..>>Έτσι πες του χαιρετίσματα. Άκου από σέρβερ της microsoft σε 384 γραμμή κατέβασμα με 27 και φταίει ο σέρβερ...
UnderDoG Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Η δικιά μου πάντως dsl με connx μου ήρθε σε 3 μέρες.Μάλλον επειδή ειναι του ΟΤΕ. Ενός φίλου με hol του ήρθε σε 1,5 μήνα.LOL. Πάντως οι καλύτερες ταχύτητες που έχω πιάσει ειναι 36 kb/s για λίγα δευτερόλεπτα. Έπρεπε να περιμένω κάτι αλλο?
damn3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 ήταν ο server που είχαν ξεχάσει στην microsoft να τον πάρουν από pstn δες τι έπαθε ο βασιλάκης όταν του το είπαν --> http://youtube.com/watch?v=3vQKAtHdfuc
DarkKnight Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Ninja_Mouse δεν είμαστε ούτε expert ούτε αμόρφωτοι και ούτε θίγουμε κανέναν με το λόγια μας! απλώς υπάρχει 1 Post στην αρχική σελίδα του insomnia που λέει ότι εκκρεμούνε 15.000 συνδέσεις ADSL και ότι μου αναβαθμίσανε τη γραμμή σε 4 εργάσιμες είναι ευτύχημα κ χωρίς πρόβλημα με το modem κ με άριστη σύνδεση, στα πλάισια της 384, είναι να μην απορείς?Δυστυχώς στην Ελλάδα κανείς δεν φταίει κ παράλληλα όλοι φταίμε...
NINJA_MOUSE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Oute thixtika oute se perasa gia amorfoto. Apla anaferthika sto sxolio sou oti me paketo forthnet enoeite! kai polli apla sou lew oti tipota den enoeitai kai oti auto exei apodixtei se proigoumena posts. To morfothite balto mesa se eisagwgika! Expert den eimai oute egw. Eimai enas klasikos xristis pc me liges gnoseis pano sto antikimeno! Genika pantos to sxolio mou den pigenai mono se esena.
DarkKnight Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 εντάξει NoProblem!!! απλώς έχω μάθει τι είναι γρήγορο internet λόγω φοιτητικής εστίας Πάτρας κ ξενερώνω με την υπάρχουσα κατάσταση και βλέπω μόνο προβήματα στα Posts των χρηστών της ADSL.Tespa μακάρι στο μέλλον να καλυτερέψουν τα πράματα...
sotris99 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 koita.fonaksa ena texniko tou ote spiti mou(geitonas kai filos tou patera mou)' date='kai tou lew to eksis. eisaste aparadektoi,katevazo torrents me bitcomet me seeds leechs 100/10,kai 5kb/s katevazo apo polla sites me 5-10 kb/s anti gia 40kb/s,kai genikos tou ta @@ tou anthropou.[/quote'] καθυστέρηση πακέτων ο άνθρωπος απλά έκανε την πάπια... ευτυχώς που έχω 1mbit
Bougas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 καθυστέρηση πακέτων ο άνθρωπος απλά έκανε την πάπια... ευτυχώς που έχω 1mbit oxi file mou,pisteyw eixe dikio o anthropos. otan me 3-4 download mazi,exeis sinoliki taxitita 40kb/s,den pisteyw oti fteei o ote,pou me 1 download exei 20kb/s me 1mbit,ti taxitites exeis se 1 download,kai se polla download mazi?
cranton Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Νομίζω ότι το χάσαμε το νόημα παιδιά. Πραγματικά μετράει κανείς την ταχύτητα της σύνδεσής του με βάση αυτό που σου βγάζει στο download το firefox ή ο explorer? Εμένα με το που ξεκινάω να κατεβάζω ένα αρχείο ξεκινά από τα 120KΒ/sec και κατεβαίνει μέχρι να σταθεροποιηθεί στα 38-40 (forthnet 384) . Τι θα έπρεπε να συμπεράνω? Ότι στην αρχή έχω μια εξωπραγματικά γρήγορη σύνδεση? ΟΧΙ. Σκεφτήκατε ότι αυτό είναι απλά ενδεικτικό? Ότι αν δεις 2ΚΒ/sec μπορεί να είναι στην πραγματικότητα 1,6? Ωραίος ήταν ο ΟΤΕτζης με την απάντησή του (συγνώμη για τον τόνο μου). Πολύ καλά την ξέρει τη δουλειά... της παραπλάνησης. Για τελευταία φορά την ταχύτητα τη μετράς όταν κλείσεις όλα τα προγράμματα που έχουν πάρε δώσε με το δίκτυο και με τη βοήθεια ενός benchmark όπως αυτό της forthnet (ή οποιοδήποτε άλλο έχει αναφερθεί στα forum).
Bougas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Για τελευταία φορά την ταχύτητα τη μετράς όταν κλείσεις όλα τα προγράμματα που έχουν πάρε δώσε με το δίκτυο και με τη βοήθεια ενός benchmark όπως αυτό της forthnet (ή οποιοδήποτε άλλο έχει αναφερθεί στα forum). kai poios sou leei,oti to benchmark tis forthnet einai aksiopisto?mporeis na to apodeikseis?emena mou exei bgalei 200 taxitita,kai prin,katevaza me 41kb/s
JiKL Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Εμενα απο την μερα που εφτασε στον ΟΤΕ η αιτηση απο την Βιβοντι περασαν μολις 3 μερες μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη μου!
cranton Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Φίλε μου bougas μην κολλάς στo benchmark της forthnet. Το ανέφερα ως παράδειγμα. Και εν πάσει περιπτώσει, αν δοκιμάσεις τέσσερα-πέντε παρόμοια benchmark και σου δώσουν κοντινά αποτελέσματα τότε... if it looks like a duck, moves like a duck, sounds like a duck, it probably IS a duck. Ας μην μπούμε όμως στη διαδικασία να κοντραριστούμε για το ποιός έχει δίκιο. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
nick833 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 ξεκινά από τα 120KΒ/sec και κατεβαίνει μέχρι να σταθεροποιηθεί στα 38-40. Όταν πατάς download κάπου, αμέσως ξεκινά να κατεβαίνει το αρχείο στην μνήμη του PC και μέχρι να επιλέξεις σε ποιο φάκελο να πάει, έχεις ήδη πάρει κάποια bts ή kbs. Γι' αυτό σου εμφανίζει μεγάλη ταχύτητα στην αρχή(Προσμετράει τα ήδη κατεβασμένα bts ή kbs)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.