Προς το περιεχόμενο

Πως "φτιαχνω" τα timings στις μνημες?

manosone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω 2x256 utt/bh5 και θα ηθελα να ρωτησω πως θα φτιαξω τα timings.Εννοω δηλαδη ποια θα βαλω.Επειδη δεν ξερω πολλα πανω σε υπερχρονισμο μνημων,οποιος μπορει και θελει,ας βοηθησει.Ευχαριστω.

Δημοσ.

δεν λες ουτε ποιες ειναι ουτε τι πλατφορμα εχεισ αν θα τις βαλεις σε dual h single chanell.. κανονικα αναγνωριζονται μονα τους αν ειναι πιο μεγαλα απο αυτα που λενε τοτε πρεπει να ξερεισ ποια θα πειραξεις (αλλα μονο το cas latency συνηθως) . αναλογα δηλ ειχε περασει απ τα χερια μου μια μνημη corcair xms 512 που ελεγε οτι ειναι τεσταρισμενη για amd car latency 2.5 για intel 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Stis RAMs mou {2x256MB Dual Channel DDR}, se motherboard Intel exw orisei ta ejhs timings:

CAS Latency: 2 clocks

RAS Precharge: 3 clocks } Parakatw

RAS to CAS Delay: 3 clocks} den phgainan...

Precharge Delay: 5 clocks

kai

Burst Length: 8

xwris problhmata sta8erothtas.

Δημοσ.
Stis RAMs mou {2x256MB Dual Channel DDR}' date=' se motherboard Intel exw orisei ta ejhs timings:

CAS Latency: 2 clocks

RAS Precharge: 3 clocks } Parakatw

RAS to CAS Delay: 3 clocks} den phgainan...

Precharge Delay: 5 clocks

kai

Burst Length: 8

xwris problhmata sta8erothtas.[/quote']

ωραία αυτά, αλλά τι σχέση έχουν εδώ ?

Έχεις κάτι να προτείνεις για τις UTT του παιδιού, ή να αρχίσει ο καθένας να λέει timings για αόριστες μνήμες ?

Δημοσ.
ωραία αυτά' date=' αλλά τι σχέση έχουν εδώ ?

Έχεις κάτι να προτείνεις για τις UTT του παιδιού, ή να αρχίσει ο καθένας να λέει timings για αόριστες μνήμες ?[/quote']

ok file mou sorry. Katalaba la8os...

Δημοσ.
Καλησπερα.Εχω 2x256 utt/bh5 και θα ηθελα να ρωτησω πως θα φτιαξω τα timings.Εννοω δηλαδη ποια θα βαλω.Επειδη δεν ξερω πολλα πανω σε υπερχρονισμο μνημων,οποιος μπορει και θελει,ας βοηθησει.Ευχαριστω.

Μπες στο Bios και βρες την σχετική ενότητα που να αναφέρεται στις μνήμες

Μετα για παραδειγμα αν έιναι :3 4 4 8

Κατεβασέ τα κατα 1 μονάδα το καθένα δηλαδή 2 3 3 7

Λοιπόν?τι έγινε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...