Προς το περιεχόμενο

erotiseis gia mac

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

agorasa proxtes ena mac mini to opoio me ena software update exei version 10.3.9 .antimetwpizw merika provlimatakia

1. eno grafw ellhnika otan paw na kanw post ena thema sto insomnia molis oloklirosei vlepw tin apantisi mou kapws etsi

9\0\0f\0\0\0\0}@Πγ6\0\0\0zone:1\0\0\0\0*UT@w-\0\0\0|\0rlen\0\0\0\0\0\0EB(T&\0\0\0?\0\0\0x?2Θ8Pm\0\0\0Forum engine powered by : vBulletin Version 3.5.2<br />Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.\0)@!\0\0\00?"~@ \0\0\0stylevar\0html\0vb!\0\0\0θ}@(uU

\0\0\0attachmentid\0\0\0\0)\0\0\0ψEE\0\0\0PREG_SPLIT_NO_EMPTY\0(

2. den iparxei pouthena to spotlight

3. oute ta widgets

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, πρέπει να εγκαταστήσεις το Tiger (10.4.x) - που το πουλάνε, δεν κατεβαίνει από το Software Update.

Το 10.3.9 (Panther) δεν έχει ούτε spotlight ούτε dashboard.

Δημοσ.

οκ. ευχαριστώ

Κατι αλλο που θελω να ρωτησω

Εγκατεστησα το office 2004 με msn messenger μεσα.Οταν ανοιγω το messenger μου βγαζει οτι πρεπει να γινει update για να δουλεψει ο λογαριασμος μου.κανω κανονικα update και μου βγαζει ενα αρχειο στο desktop messenger.bin.uncompressed το οποιο δεν ξερω που να το παω για να γινει update

Δημοσ.

πολύ απλά, το κάνεις drag n drop στο application folder!

και εγώ δε μπορούσα να το καταλάβω ότι το setup είναι τόσο απλό, κάνεις drag n drop!

Δημοσ.

Ελα ομως που δεν επιασε.Τεσπα , κατεβασα κατευθειαν από την microsoft το messenger και ολα καλα.

Μιας και εισαι μεσα μηπως ξερεις πως δυναμωνει ο ηχος στο mini?ειναι πολυ χαμηλος .τα εχω ολα στο τερμα και ακουω απλα για να ακουω

• Super Moderators
Δημοσ.

Μήπως να έβαζες εξωτερικά μεγαφωνάκια; ;)

Παρεπιπτόντως, γιατί να χρησιμοποιείς το MSN Messenger; Το AdiumX το'χεις δει; Παπάδες κάνει!

Δημοσ.

Δεν το εχω δει αλλα θα το δοκιμασω σιγουρα.

Παντως το μηχανηματακι παει σφαιρα.Το εχω ερωτευτει.Θα μου την πει η δικια μου σιγουρα.Χεχε

Που να του βαλω και 1gb RAM .θα πηγαινει σαν πυραυλος .

• Super Moderators
Δημοσ.

Α, εκεί θα δεις διαφορά εκπληκτική. Πίστεψέ με, ήμουν με 512ΜΒ και είμαι με 1,5 Gb. Άλλος κόσμος. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...