Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση: Ελληνικές διαφημίσεις στύλ google στο website μας

koyan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία υπηρεσία που να προσφέρει διαφημίσεις για τα site μας όπως αυτές του google adsense, αλλά οι διαφημίσεις να είναι στα ελληνικά?

Στις παρεχόμενες γλώσσες του google adsense δεν έχει ελληνικά. Και μόλις το δοκίμασα βάζοντας ώς γλώσσα τα αγγλικά, οι διαφημίσεις που έβαζε στο site μου ήταν άσχετες με το περιεχόμενο και αγγλικές...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι το Adsense υποστηρίζει και διαφημίσεις στα ελληνικά,απλά όχι επίσημα.Δοκίμασε να τους στείλεις ενα email και να ρωτήσεις.

Το λέω αυτό γιατι αν θυμάμε καλά είχα δει κάπου διαφημίσεις του Adsense στα ελληνικά. ;)

Δημοσ.

Eixa steilei mail prin liges meres gia na rotiso akrivos auto, kai distixos mou eipan oti de ginetai... parakato paratheto ena apospasma apo to mail pou mou steilan os apantisi.

Unfortunately, we don't provide support for Greek language sites at this

time. Right now, we're only able to offer language support and ad

targeting for the languages listed here:

https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=9727 . While

we look forward to supporting your language, we don't yet have a date as

to when AdSense will be available for your site.

Pantos na po oti tin apantisi mou tin steilan mesa se 2-3 ores kai apantouse analitikotata se ola ta erotimata mou

Δημοσ.

Fantazomai pos nai, alla kalitera na steileis ena mail na rotiseis ti ginetai stin periptosi pou thes na exeis site me dio glosses, ek ton opoion i mia mono einai supported

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Fisika kai upostirizei :)

Το δοκίμασα:

1) Όπως είπαν οι προλαλίσαντες, δεν υποστηρίζει επίσημα.

2) Επίσης, έχει προβλήματα άν το site είναι utf-8 (δεν τα αναγνωρίζει ώς ελληνικά, και σου βγάζει γιαπονέζικες διαφημίσεις)...

3) Τις λίγες φορές που μου έβγαζε ελληνικά, μου έβγαζε γραφεία ιδιωτικών ερευνών (τελείως άσχετο με το site μου) και έτσι τις έβγαλα τελείως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...