DrLo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Έχω φάει μισή ώρα προσπαθόντας να βρω πως εμφανίζεται το bcc (10 λεπτά έφαγα μέχρι να βρω ότι στα ελληνικά λέγεται Ιδιαίτερη κοινοποίηση) στο outlook. Παλιά θυμάμαι ότι το είχα στο άλλο μου μηχάνημα (ως default). Εδώ δε μπορώ να βρω πως εμφανίζεται (XP GR). Διαβάζω στο http://office.microsoft.com/el-gr/assistance/HA010565131032.aspx Η σύντμηση "Ιδιαίτ. κοιν." είναι σύντμηση των λέξεων "ιδιαίτερη κοινοποίηση". Εάν προσθέσετε ένα όνομα παραλήπτη σε αυτό το πλαίσιο σε ένα μήνυμα αλληλογραφίας, ένα αντίγραφο του μηνύματος αποστέλλεται σε αυτόν τον παραλήπτη και το όνομα του παραλήπτη δεν είναι ορατό στους άλλους παραλήπτες του μηνύματος. Εάν το πλαίσιο Ιδιαίτ. κοιν. δεν είναι ορατό, όταν δημιουργείτε ένα νέο μήνυμα, μπορείτε να το προσθέσετε. Στο μενού Προβολή του μηνύματος, κάντε κλικ στην εντολή Πεδίο "Ιδιαίτ. κοιν.". Εγώ γιατί δε βλέπω τέτοια επιλογή ρε παιδιά ???
DrLo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δεξί κλικ στος Προς: και είσαι ΟΚ. Από τα πρώτα που δοκίμασα ... Κάτι τέτοιο θυμώμουν και εγώ αλλά εδώ δε πιάνει. Ρε μπας και είναι καμιά xtra επιλογή κατά την εγκατάσταση ???? χμ για να δω. edit : Αν εννοείς να ανοίξεις την καρτέλα επιλογής από το βιβλίο διευθυνσεων με δεξί πιάνει μόνο στο express (όπως και αυτά που γράφει η MS παραπάνω - Όλες κεφαλίδες και π@π@ρες.) ενοούσα να εμφανίζεται η γραμμή έστω και κένη από την αρχή αν πχ θέλεις να βάλεις πληκτρολογόντας μια διεύθυνση χωρίς να επιλέξεις από το βιβλίο διευθύνσεων. Είναι Άλλωστε χαζό να ανοίξεις το βιβλίο διευθύνσεων και να γράψεις μια διευθυνση ... όπως είναι χαζό να πατάς το "έναρξη" για να κλείσεις τον ΗΥ.
toubos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Εγώ έχω το Office 2003 GR. Η επιλογή αυτή είναι σε κάθε μήνυμα στη δεύτερη σειρά των κουμπιών (Αποστολή, Λογαριασμοί, κλπ.) πατάς Επιλογές... και επιλέγεις "ιδιαίτερη κοινοποίηση". Αν θέλεις να το απενεργοποιήσεις ακολουθείς την ίδια οδό.
DrLo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Εγώ έχω το Office 2003 GR. Η επιλογή αυτή είναι σε κάθε μήνυμα στη δεύτερη σειρά των κουμπιών (Αποστολή, Λογαριασμοί, κλπ.) πατάς Επιλογές... και επιλέγεις "ιδιαίτερη κοινοποίηση". Αν θέλεις να το απενεργοποιήσεις ακολουθείς την ίδια οδό. Σωστός. Είχα την εντύπωση ότι το τριγωνάκι δεξιά δεν είχε ξεχωριστό μενού (όπως και το html πλήκτρο άλλωστε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.