asmilon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μια και αναφερθηκε βρε παιδια, ο Φρουφρου πως λεγεται ξερει/θυμαται κανεις? Δηλαδη με τι ονομα θα το βρω?
Ceridwen Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 λέγεται pumuckl! ήταν γερμανός η αυστριακός δεν θυμάμαι τώρα.
asmilon Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Ceridwen σε ευχαριστω πολυ! Αυτο ειναι και το εψαχνα για την κοπελα μου καποιο καιρο τωρα...Σε εχω βαλει στην buddy list μου, οτι θελεις απο προβλημα windows στειλε ενα pm θα σε βοηθησω οκ? thanks!
Ceridwen Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ceridwen[/url'] σε ευχαριστω πολυ! Αυτο ειναι και το εψαχνα για την κοπελα μου καποιο καιρο τωρα...Σε εχω βαλει στην buddy list μου, οτι θελεις απο προβλημα windows στειλε ενα pm θα σε βοηθησω οκ? thanks! σίγουρα θα της αρέσει!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Υπενθυμίζω στα μέλη ότι απαγορεύεται η αναζήτηση πειρατικών αντιγράφων έργων ή τηλεοπτικών σειρών. Κανόνες του forum 'Κινηματογράφος' Όροι Χρήσης του Insomnia Forum
kostasplak1986 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 oriste vre asmilon pou mas eixes faei ta aytia 9 mines tora gia to pou tha vreis frou frou!
poscaman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Και δικαιωματικά παίρνω το βραβείο για ξαθάψιμο της χρονιάς Επι της ουσίας, έχετε βρει την σειρά; Γνωρίζετε αν μπορεί να βρεθεί κάπου; Ελληνικοί υπότιτλοι; Μεταγλώτιση;;
GeorgeVls Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Cult καταστασεις. Σου ευχομαι και carusel
Sellers Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Γύυυυυρνα σπίτι Σιρίλο... Να σε δει ο μπαμπάς σου, Σιρίλο. Και η μαμά σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.