bloodraven Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Sτον υπολογιστή μου Windows XP Sp 2 Direct X9 512 Mb Ram AGP bus εχω εγκατεστημενη μια Shappire ATI radeon 9600XT. το προβλημα μου ειναι το εξης: Εγκαθηστοντας νεους Drivers εχω αρκετα μεγάλη μειωση στις επιδωσεις της καρτας. Με τους drivers που εγκατεστησα απο το CD της καρτας μπορω να παιζω NFS4 σε αναλύσεις 800Χ600 με τα παντα στο full detail. εγκαθιστοντας νεους Drivers της ΑΤΙ δεν μπορώ να παιξω χωρις κολλήματα ουτε σε αναλυση 640Χ480 !@! ξερει καποιος Τι να φταιει και πως μπορω να το διορθώσω ?
Kombatant Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Να υποθέσω ότι μιλάς για τους 6.3; Επίσης ποιους drivers είχε το CD που παίζουν μια χαρά;
kkarab Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Prota apo ola katevase to patch 1,3 gia to nfsmw. Tsekare oti exeis ekgatastisei ta Microsoft .Net framework 1,1 kai 2 (allios den paizoun oi catalyst 5,13 kai neoteroi). An pali den paizei tote pigaine sto parakato link kai katevase tous softmodded 5,12(paizoun sigoura). http://www.techpowerup.com/softmod/previous.php An pali den paizei tote to provlima einai allo kai den mporo na voithiso...
bloodraven Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Thanx , για την βοηθεια και τις ειδεες .. . οι drivers poy eixe to cd ειναι οι 6.14 δεν μου το κανει μονο με το NFS4 αλλα και με αλλα παιχνιδια αλλα και με την επιφανεια εργασίας των windows , και εκει παρατηρω μεγαλη καθηστερηση..
dbDRAG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Vale kopoious modded-unofficial px omega i ngo....kai tha ma thymitheis
MY80- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 An parathreis meiwsh twn apodwsewn kai se 2d opws les, sigourepsou oti exeis egatasthsei tous drivers gia ton agp controller ths mhtrikhs sou.
bloodraven Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Thanx kkarab με την εγκατασταση των softmoded drivers, στο Fear απο 5 minimum frames η καρτα εκανε αλμα στα 18 minimum frames με ιδιες ρυθμήσεις, τωρα θα δοκιμασω και unofficial και βλέπουμε.. , τωρα drivers gia to AGP controller θα το ψαξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.