GP++ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα φίλοι μου...Ψάχνω 2 εμπορικές εφαρμογές.Ένα πελατολόγιο (για ιατρείο και για δικηγορικο γραφείο) και ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρησης (Ένα σχετικά απλό, να έχει διαχείρηση αποθήκης, παραγγελίες, αποδείξεις λιανικής και έκδοση τιμολογίων). Ποιό πολύ θα με ενδιέφερε αν μου λέγατε εταιρείες που παράγουν τέτοια προϊόντα. Ευχαριστώ
realestate Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα φίλοι μου...Ψάχνω 2 εμπορικές εφαρμογές.Ένα πελατολόγιο (για ιατρείο και για δικηγορικο γραφείο) και ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρησης (Ένα σχετικά απλό' date=' να έχει διαχείρηση αποθήκης, παραγγελίες, αποδείξεις λιανικής και έκδοση τιμολογίων).Ποιό πολύ θα με ενδιέφερε αν μου λέγατε εταιρείες που παράγουν τέτοια προϊόντα. Ευχαριστώ [/quote'] Γνωρίζω αρκετά χρόνια την singular σαν Ελληνική εταίρεια η οποία εξειδικεύεται σε τέτοιες εφαρμογές. στον αντίποδα ομως υπάρχει η microsoft access που μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα και χωρίς κόστος αυτά που ζητάς και αν θυμάμαι καλά , εχει έτοιμο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης και εσυ το φερνεις στα μέτρα σου. ταπεινή μου αποψη ( επειδή αυτά που ζητάς ειναι απλά ) φτιάχτο μόνος σου.
GP++ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Γνωρίζω αρκετά χρόνια την singular σαν Ελληνική εταίρεια η οποία εξειδικεύεται σε τέτοιες εφαρμογές.στον αντίποδα ομως υπάρχει η microsoft access που μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα και χωρίς κόστος αυτά που ζητάς και αν θυμάμαι καλά ' date=' εχει έτοιμο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης και εσυ το φερνεις στα μέτρα σου. ταπεινή μου αποψη ( επειδή αυτά που ζητάς ειναι απλά ) φτιάχτο μόνος σου.[/quote'] Efxaristw poly file mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.