timtsits Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 θέλω να εφαρμόσω την παρακάτω συνδεσμολογία και απλός θέλω να μου πείτε αν πρόκειται να λειτουργήσει για σύνδεση με ασύρματο απομακρυσμένο δίκτυο λοιπόν μια ασύρματη κάρτα δικτύου στο Pc μου αυτό το AP και μια κατευθηντικη στη μια κεραια του linksys. Το σκεπτικο μου ειναι οτι με την κατευθηντικη πιάνω το σήμα από το απομακρυσμένο δίκτυο και η wirelles κάρτα από το Pc θα επικοινωνεί με το AP με την 2η κεραια του AP και θα έχω το δίκτυο στο pc μου. Υ.Σ. 1. utp δεν μπορω να κατεβασω 2. ολα εχουν οπτικη επαφη μεταξητους δηλ.AP με ασυρματη καρτα και η κατευθηντηκη με εκει που θελω ευχαριστώ
sharky.gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Τα access Point με δύο κεραίες δεν χρησιμοποιούν και τις δύο ταυτόχρονα και γιαυτό δε θα λειτουργήσει το δίκτυο σου όπως θες. Αν αντικαταστήσεις τις δύο κεραίες με μία πολυκατευθυντική η οποία μπορεί να λάβει το σήμα του απομακρισμένου δικτύου και του υπολογιστή σου ταυτόχρονα, είσαι άρχοντας, αλλιώς, χρειάζεσαι ένα AP για κάθε κεραία...οπότε εσύ θες 2 AP συνδεμένα μεταξύ τους μέσω ETHERNET.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.