killer76 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Έχω σηκωσει ενα forum με βάση δεδομένων σε access. τώρα που έχει κίνηση έχει αρχίσει και αργει. πρέπει να αναβαθμίσω σε sql ? γίνετε να το κάνω χωρίς να χαθούν τα δεδομένα ? παιδια γράψτε σας παρακαλώ αναλυτικές πληροφορίες.
suicico Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Σε MySql σίγουρα θα είναι πιο γρήγορα τα αποτελέσματα σου. Τι εφαρμογή χρησιμοποιείς ? (για το φόρουμ εννοώ)
killer76 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Σε MySql σίγουρα θα είναι πιο γρήγορα τα αποτελέσματα σου. Τι εφαρμογή χρησιμοποιείς ? (για το φόρουμ εννοώ) phpbb αν με ρωτάς αυτο. παιδια με ενδιαφέρει να μην χάσω τις δημοσιευσεις και τα μέλη. η αδυναμία της access είναι : α)στα πολλά άτομα ταυτόχρονα ? β)στα πολλά μέλη και δημοσιεύσεις γ)και τα δύο
suicico Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Η Access γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο για τέτοιου είδους εφαρμογές. Απλά αρκεί να σκεφτείς ότι από κάτω τρέχει Sql. Από την άλλη η MySql είναι ξεκάθαρα φτιαγμένη για τέτοιου είδους εφαρμογές. Από προσωπική πείρα γνωρίζω ότι η Access έχει πολλές απαιτήσεις σε πόρους όταν έχει traffic το site. Φιλική συμβουλή, παρατά την Access βαλε MySql και θα δεις σημαντική βελτίωση.
killer76 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Η Access γενικά δεν είναι και ότι καλύτερο για τέτοιου είδους εφαρμογές.Απλά αρκεί να σκεφτείς ότι από κάτω τρέχει Sql. Από την άλλη η MySql είναι ξεκάθαρα φτιαγμένη για τέτοιου είδους εφαρμογές. Από προσωπική πείρα γνωρίζω ότι η Access έχει πολλές απαιτήσεις σε πόρους όταν έχει traffic το site. Φιλική συμβουλή' date=' παρατά την Access βαλε MySql και θα δεις σημαντική βελτίωση.[/quote'] θέλω να το κάνω αλλά...... γίνετε να το κάνω χωρίς να χαθούν τα δεδομένα ? παιδια γράψτε σας παρακαλώ αναλυτικές πληροφορίες.
Iphoster Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα, κάνε ένα backup την βάση δεδομένων σου και κάντην export. Επίσης μεγάλωσε το όριο κίνησης δεδομένων. Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, δαγκωτό MySql. Ο provider σου δεν υποστηρίζει MySql;
killer76 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ΟΧΙ... δεν υποστηριζει sql αλλα θα βάλω. μετα πως θα κανω τη μεταφορά? απο mysql δεν εχω ιδέα....... :'(
killer76 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 δεν απανταει κανεις ? :( :( αρχισε ο πανικος τωρα. :cry: :cry:
suicico Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Για να κανείς εισαγωγή την βάση σου στην Mysql μπορείς να το κανείς εύκολα με το PhpMyAdmin μην ανησυχείς πάντως δεν είναι κάτι δύσκολο. Άμα σκαλώσεις κάπου εδώ είμαστε.
killer76 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 η αδυναμία της access είναι : α)στα πολλά άτομα ταυτόχρονα ? β)στα πολλά μέλη και δημοσιεύσεις γ)και τα δύο τι απο τα τρία ισχύει ? σε τι νούμερα μελών και δημοσιεύσεων θα έχω πρόβλημα ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.