Roland Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Στην access χρησιμοποιώντας VB script προσπαθώ να κάνω ένα κουμπί που πατώντας το να παίρνει backup τα περιεχόμενα κάποιων φακέλων από τον δίσκο C σε κάποιον φάκελο του δίσκου G με σκοπό το backup αυτών των αρχείων Χρησιμοποιώ τον κώδικα: Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") If Not fs.FolderExists("g:\backup") Then fs.CreateFolder ("g:\ backup ") End If sDest = "g:\ backup\" sSrc = "c:\Documents and Settings\user\Favorites" sSrc2 = "c:\Documents and Settings\user \Local Settings\Application Data\Identities" sSrc3 = "c:\Documents and Settings\user \Application Data\Microsoft\Address Book" fs.CopyFolder sSrc, sDest fs.CopyFolder sSrc2, sDest fs.CopyFolder sSrc3, sDest Δεν ξέρω αν είναι σωστός , πάντως την κάνει τη δουλειά του. Αυτό που θα ήθελα είναι αν γίνεται σε κάποιο σημείο της φόρμας να βγάζει ένα μήνυμα όταν ολοκληρώνεται η αντιγραφή του κάθε φακέλου. Επίσης αν θα μπορούσαμε να το βελτιώσουμε νομίζω πως θα ενδιέφερε πολλούς χρήστες να έχουν ένα εύκολο εργαλείο που θα παίρνει αντίγραφα από σημαντικά αρχεία που υπάρχουν . Ενδεικτικά αναφέρω : Address book Μηνύματα από το Outlook express Λογαριασμοί του Outlook express Τα αποθηκευμένα fax Τα έγγραφά μου Η Επιφάνεια εργασίας Γραμματοσειρές (ίσως) Και αλλα που πρέπει να τα «πάρουμε» πριν από ένα ενδεχόμενο format στον C
koYkoY_koYkoY Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μετά από κάθε αντιγραφή φακέλου θα μπορούσε να εμφανίζεται ένα MsgBox όπως: fs.CopyFolder sSrc, sDest MsgBox "Η αντιγραφή του Φακέλου: " & sCrc & Chr(10) & Chr(13) & _ "στον Φάκελο: " & sDest & " ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία!", , "Συγχαρητήρια!!!" Αλλά τί το χρειάζεσαι αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.