ptsak Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Paidia otan anoigw to winamp kai paizw kapoio mp3 mesw aytou akougetai ena fisima parallila san parasito, to opoio einai ligo enoxlhtiko. Na sas dwsw na katalabetai kati opos otan akougame ta binilia! Me allous player pou xrisimopoiw den exw to idio provlima. Mporei kapoios filos na boi8hsei sxetika? Eyxaristw!
Bakxos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Paidia otan anoigw to winamp kai paizw kapoio mp3 mesw aytou akougetai ena fisima parallila san parasito' date=' to opoio einai ligo enoxlhtiko. Na sas dwsw na katalabetai kati opos otan akougame ta binilia! Me allous player pou xrisimopoiw den exw to idio provlima. Mporei kapoios filos na boi8hsei sxetika?Eyxaristw![/quote'] Me allo programma sto kanei? an sto kanei as poume kai me wmp kati allo symvainei. an den sto kanei apegkatastasi kai ksana egkatastasi
ptsak Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 File Bakxos mono me to wmp mou kanei ayto to provlima. To ekana apegatastash alla tipota! Ta idia dystyxws...! Otan paizei mp3 kanei kai mikrodialipseis!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.