1234 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Πάντως έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, έχω gmail και έχω κάνει βήμα προς βήμα τις ρυθμίσεις. Κάθε λίγο και λιγάκι μου βγάζει please enter your username and password for the following server. Τα πατάω και τα ξανάβγαζει και δεν μπορώ να ελέγξω την αλληλογραφία μου. Στο POP3, SMTP κτλ βάζω αυτά του gmail, έτσι; Και όχι της ΟΤΕΝΕΤ. Ρωτάω επειδή έχω σύνδεση ΟΤΕΝΕΤ.
markospap Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Διέγραψε τον λογαριασμό και εγκατέστησε τον ξανά. Ίσως λυθεί το πρόβλημα. Επίσης ρίξε μια ματιά για κλειστές πόρτες σε κάποιο firewall που ίσως χρησιμοποιείς. Και τέλος πές μας τι λογαριασμό email έχεις (otenet, forthnet, yahoo...) μήπως βρούμε κάπου τις ρυθμίσεις και σε βοηθήσουμε.
1234 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Από gmail έφτιαξα ένα email, το λέω και στο παραπάνω μήνυμα. Εκτός αν δεν κατάλαβα την ερώτηση σου.
manik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 @1234 Έχεις ενεργοποιήσει μέσα από το Gmail την δυνατότητα να παίρνεις τα email σου στο Outlook Express; Θα μπεις στο Gmail και θα πας Ρυθμίσεις-->Προώθηση και POP και στο 2. POP λήψη μυνημάτων θα το ενεργοποιήσεις. Ακολούθως θα πας στο 3.Διαμορφώστε τον email πελάτη σας και θα πατήσεις στο οδηγίες διαμόρφωσης για να δεις πως θα φτιάξεις το Outlook.
1234 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Έκανα ακριβώς αυτά που μου είπες manik και επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα, σ' ευχαριστώ!
ppetr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Πάντως έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα' date=' έχω gmail και έχω κάνει βήμα προς βήμα τις ρυθμίσεις. Κάθε λίγο και λιγάκι μου βγάζει please enter your username and password for the following server. Τα πατάω και τα ξανάβγαζει και δεν μπορώ να ελέγξω την αλληλογραφία μου. Στο POP3, SMTP κτλ βάζω αυτά του gmail, έτσι; Και όχι της ΟΤΕΝΕΤ. Ρωτάω επειδή έχω σύνδεση ΟΤΕΝΕΤ.[/quote'] Αν έκανες βήμα-βήμα τις ρυθμίσεις που δίνει το gmail, δε μπορεί, θα το βλεπες εκεί που λέει ενεργοποίηση του POP3.
1234 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ναι αυτό είχα βάλει αλλά επειδή δεν έμπαινε με τίποτα, προσπαθούσα να βρω τι φταίει. Τελικά ήταν αυτό που είπε ο manik. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον πάντως.
1234 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Λοιπόν αφού όλα πήγαν καλά και έφτιαξα το gmail με το outlook πάω σήμερα να στείλω email και μου γράφει: This message could not be sent. You do not have any accounts configured for sending e-mail. Please verify your account configuration. Καμιά βοήθεια;
1234 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Να διευκρινίσω πως μπορούν να μου στείλουν κανονικά e-mail, το θέμα είναι πως δεν μπορώ να στείλω εγώ μιας και όταν πάω να στείλω μου βγάζει το msg που έγραψα στο παραπάνω μήνυμα. Μήπως υποψιάζεται κανείς τι μπορεί να φταίει;
1234 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Στο incoming (POP3) βάζω της gmail και στο outgoing (smtp) βάζω του OTENET που είναι η σύνδεση μου. Αυτά τα βάζω στο tools-accounts, διαλέγω το account που έχω δημιουργήσει και πατάω properties και πάω στο servers. Εκεί βάζω τα POP3, SMTP. Σας τα λέω αυτά μήπως κάνω κάποιο λάθος. Στα properties του account, εκεί που λέει connection τι πρέπει να βάλω; Μπας και είναι από εκεί το λάθος...
ssof Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Στο incoming (POP3) βάζω της gmail και στο outgoing (smtp) βάζω του OTENET που είναι η σύνδεση μου.Αυτά τα βάζω στο tools-accounts' date=' διαλέγω το account που έχω δημιουργήσει και πατάω properties και πάω στο servers. Εκεί βάζω τα POP3, SMTP. Σας τα λέω αυτά μήπως κάνω κάποιο λάθος. Στα properties του account, εκεί που λέει connection τι πρέπει να βάλω; Μπας και είναι από εκεί το λάθος...[/quote'] Στο outgoing πρέπει να βάλεις smtp.gmail.com, επίσης τσεκάρεις το my server requires authentication Στο tab advanced βεβαιώσου οτι smtp port εχεις 465.
1234 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ πολύ! Το είχα δοκιμάσει και με gmail για outgoing αλλά τελικά η βλακεία που είχα κάνει ήταν να μην πατήσω το set as default... Μάλλον από εκεί δημιουργούνταν το πρόβλημα. Τώρα πάντως εντάξει.
ppetr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Και βέβαια κάνεις κάποιο λάθος, αλλιώς θα δούλευε κανονικά. Αν και η λύση είναι προφανής (την τσέκαρα στο δικό μου account), θα σε παραπέμψω στις ρυθμίσεις που δίνει στο site (τις οποίες εξακολουθείς να μην ακολουθείς) Βλέπε και το #20 του manik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.