dimpap04 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 καλησπέρα, έχω πρόβλημα ανάγνωσης των εισερχόμενων μηνυμάτων στο outlook express. τι να κάνω;
dimpap04 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 το πρόβλημά στην περίπτωσή μου είναι ότι απορρίπτει το όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης. Λέει επίσης κάτι για ssl και για μια πόρτα 110. Τι μπορεί να συμβαίνει;
christos1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 το πρόβλημά στην περίπτωσή μου είναι ότι απορρίπτει το όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης. Λέει επίσης κάτι για ssl και για μια πόρτα 110.Τι μπορεί να συμβαίνει; Αυτό στο έκανε ξαφνικά?, ή πείραξες κάποιες ρυθμίσεις μέσα από το πρόγραμμα?
dimpap04 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 όταν ανοίγω το outlook μου ζητάει τον όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. αφού τα πληκτρολογήσω δείχνει την εξουσιοδότηση και μετά μου βγάζει και πάλι να πληκτρολογήσω τον όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. κατά την διαδικασία ττης δημιουργίας του λογαριασμού ακολούθησα πιστά τα βήματα 1 προς 1. έχω adsl σύνδεση. μήπως πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω;
dimpap04 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 πρώτη φορά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα. έχω άλλες υπηρεσίες μηνυμάτων. και επειδή το χρειάζομαι τώρα δεν μπορώ να δουλέψω.
christos1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Κοίταξε να δεις αν οι Διακομιστές για την αλληλογραφία σου είναι σωστοί. Κατά την δημιουργία λογαριασμού μήπως έγραψες κατά λάθος με κεφαλαία το password?.
realestate Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 το πρόβλημά στην περίπτωσή μου είναι ότι απορρίπτει το όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης. Λέει επίσης κάτι για ssl και για μια πόρτα 110.Τι μπορεί να συμβαίνει; ssl ασφαλη πρωτοκολλα ρυθμίσεις λογαριασμού ενότητα advance incoming server (pop 3) 995 outgoing server ( smtp ) 465
dimpap04 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 καλησπέρα, παρόλο που έκανα τις ρυθμήσεις που μου έγραψες, εξακολουθεί να γράφει έγινε σύνδεση και τίποτε άλλο.
ppetr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Στους λογαριασμούς σου είναι ενεργοποιημένο το "POP3 forwarding"?
dimpap04 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 δηλαδή; πρέπει να μπω στο setup του modem μου και να πάω στην καρτέλα όπου αναγράφεται αυτή η διαδικασία και να δω αν είαναι ενεργοποιημένη;
christos1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 πρώτη φορά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα. έχω άλλες υπηρεσίες μηνυμάτων. και επειδή το χρειάζομαι τώρα δεν μπορώ να δουλέψω. Φίλε μου πήγαινε στα παρακάτω link, και κοιτά να δεις αν έχεις ακολουθήσει βήμα βήμα τις οδηγίες που αναφέρονται μέσα για το Outlook Express. Επειδή δεν ξέρω ποιον provider έχεις, σου έχω βάλει του otenet και forthnet. Forthnet Outlook Express Otenet Outlook Express
ppetr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 δηλαδή; πρέπει να μπω στο setup του modem μου και να πάω στην καρτέλα όπου αναγράφεται αυτή η διαδικασία και να δω αν είαναι ενεργοποιημένη; Όχι, πρέπει να τσεκάρεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, το συγκεκριμένο πεδίο. Δε μας έχεις πει και σε τι λογαριασμό έχεις πρόβλημα, οπότε εμείς προσπαθούμε να μαντέψουμε.
dimpap04 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 σε εισερχόμενα μηνύματα έχω το πρόβλημα. μου πετάει συνέχεια το παράθυρο επαλήθευσης του διακομιστή. πιο συγκεκριμένα βγάζει αυτό το πρόβλημα. Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά την σύνδεση με το διακομιστή αλληλογραφίας. Ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε απορρίφθηκε. κλπ.κλπ.
ppetr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δηλαδή μπορείς να στείλεις αλλά δε μπορείς να λάβεις μέσα από το Outlook; Προσπάθησε να περιγράψεις λεπτομερέστερα το πρόβλημά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.