Προς το περιεχόμενο

outlook express

dimpap04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πρόβλημά στην περίπτωσή μου είναι ότι απορρίπτει το όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης. Λέει επίσης κάτι για ssl και για μια πόρτα 110.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.
το πρόβλημά στην περίπτωσή μου είναι ότι απορρίπτει το όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης. Λέει επίσης κάτι για ssl και για μια πόρτα 110.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Αυτό στο έκανε ξαφνικά?, ή πείραξες κάποιες ρυθμίσεις μέσα από το πρόγραμμα?

Δημοσ.

όταν ανοίγω το outlook μου ζητάει τον όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. αφού τα πληκτρολογήσω δείχνει την εξουσιοδότηση και μετά μου βγάζει και πάλι να πληκτρολογήσω τον όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. κατά την διαδικασία ττης δημιουργίας του λογαριασμού ακολούθησα πιστά τα βήματα 1 προς 1. έχω adsl σύνδεση. μήπως πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω;

Δημοσ.

πρώτη φορά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα. έχω άλλες υπηρεσίες μηνυμάτων. και επειδή το χρειάζομαι τώρα δεν μπορώ να δουλέψω.

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις αν οι Διακομιστές για την αλληλογραφία σου είναι σωστοί.

Κατά την δημιουργία λογαριασμού μήπως έγραψες κατά λάθος με κεφαλαία το password?.

Δημοσ.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

ssl ασφαλη πρωτοκολλα ρυθμίσεις λογαριασμού ενότητα advance

incoming server (pop 3) 995

outgoing server ( smtp ) 465

Δημοσ.

καλησπέρα,

παρόλο που έκανα τις ρυθμήσεις που μου έγραψες, εξακολουθεί να γράφει έγινε σύνδεση και τίποτε άλλο.

Δημοσ.

δηλαδή; πρέπει να μπω στο setup του modem μου και να πάω στην καρτέλα όπου αναγράφεται αυτή η διαδικασία και να δω αν είαναι ενεργοποιημένη;

Δημοσ.
πρώτη φορά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα. έχω άλλες υπηρεσίες μηνυμάτων. και επειδή το χρειάζομαι τώρα δεν μπορώ να δουλέψω.

Φίλε μου πήγαινε στα παρακάτω link, και κοιτά να δεις αν έχεις ακολουθήσει βήμα βήμα τις οδηγίες που αναφέρονται μέσα για το Outlook Express.

Επειδή δεν ξέρω ποιον provider έχεις, σου έχω βάλει του otenet και forthnet.

Forthnet Outlook Express

Otenet Outlook Express

Δημοσ.
δηλαδή; πρέπει να μπω στο setup του modem μου και να πάω στην καρτέλα όπου αναγράφεται αυτή η διαδικασία και να δω αν είαναι ενεργοποιημένη;

Όχι, πρέπει να τσεκάρεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, το συγκεκριμένο πεδίο.

Δε μας έχεις πει και σε τι λογαριασμό έχεις πρόβλημα, οπότε εμείς προσπαθούμε να μαντέψουμε.

Δημοσ.

σε εισερχόμενα μηνύματα έχω το πρόβλημα. μου πετάει συνέχεια το παράθυρο επαλήθευσης του διακομιστή. πιο συγκεκριμένα βγάζει αυτό το πρόβλημα.

Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά την σύνδεση με το διακομιστή αλληλογραφίας. Ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε απορρίφθηκε. κλπ.κλπ.

Δημοσ.

Δηλαδή μπορείς να στείλεις αλλά δε μπορείς να λάβεις μέσα από το Outlook; Προσπάθησε να περιγράψεις λεπτομερέστερα το πρόβλημά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...