megamak Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μερικά αρχεία avi διαφόρων codecs (κυρίως DivX και ΧviD) και στοιχείων (fps, ανάλυση εικόνας, bitrate ήχου και εικόνας κτλ), και θέλω να τα μετατρέψω σε DivX. Κοινώς ψάχνω για ένα video converter δοκιμασμένο, γιατί όσα πέρασαν από τα χέρια μου δεν έκαναν δουλειά. Μήπως έχει κανείς τίποτα υπόψιν...? Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Α, και κάτι άλλο. Έχω ένα επιτραπέζιο DivX player. Αν βάλω μία ταινία XviD θα παίξει?
nontasg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Α, και κάτι άλλο. Έχω ένα επιτραπέζιο DivX player. Αν βάλω μία ταινία XviD θα παίξει? Άν είναι standalone το player τότε ναι,μάλλον θα παίξει...
blueviper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Με το MediaCoder θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά...και είναι και δωρεάν.
megamak Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Βασικά τελικά δεν ήταν το WinAVI. :/ Δε μπορώ να βρω ποιο είναι, γιατί έχω χρησιμοποιήσει γύρω στους 15 (!) converters, και έχω μπλέξει τα μπούτια μου!! Αν το βρω θα επανέλθω δριμύτερος! Ευχαριστώ πολύ nontasg for your info. Αύριο θα κατεβάσω και το MediaCoder να το δοκιμάσω, και οψόμεθα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.