mazda Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 θα κανω μια ερωτηση για την οποια υπαρχουν διασπαρτες/διαφορετικες απαντησεις μεσα στο net γενικωτερα με αποτελεσμα αντι να βοηθειται καποιος να μπερδευεται πιο πολυ. Κανω λοιπον την ερωτηση και περιμενω απαντηση η απαντησεις απο φιλους που να γνωριζουν ΚΑΛΑ το θεμα ομως: Για κινητο sharp gx30 αναβαθμισμενο σε gx30i. Υπαρχουν παιχνιδια ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 4.75 € το καθενα ; (τοσο τα πουλαει η voda ) Αν υπαρχουν .. Που τα βρισκει κανεις,πως τα επεξεργαζεται για να μπορον να παιζονται απο το κινητο ,πως μεταφερονται στο κινητο και γενικωτερα τι πρεπει να ξερει η να κανει καποιος για να μπορεσει να παιξει με τετοια παιχνιδια στο κινητο του ; Eπειδη ξερω πολυ καλα οτι το πιο πανω request δεν ειναι απλο θα παρακαλουσα οποιος φιλος η οποιοι φιλοι απαντησουν να ξερουν καλα το θεμα ωστε οι απαντησεις τους να οδηγουν σε θετικη προσεγγιση του θεματος. Ευχαριστω προκαταβολικα ............
mazda Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 [url']http://www.getjar.com/software/Sharp/GX30/Games[/url] Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και μια και σε βλεπω πολυ καλα ενημερωμενο θα μου πης αν ξερεις και με τι τροπο περναω τα παιχνιδια αυτα στο κινητο ; Κατεβασα ενα παιχνιδι στο pc μου και εχει δυο αρχεια ενα με καταληξη .jad 1 kb και ενα δευτερο αρχειο με καταληξη .jar 55 kb. Απο δω και περα για μενα αρχιζουν τα....δυσκολα !! Αν μπορεις να κανεις κατι ..... Σε ευχαριστω πολυ !!
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 διαβασα σε ενα οδηγο για το σαμσουνγκ που παταει στην ιδια πλατφορμα οτι πρεπει να βαλεις το jar & jad σε ενα φακελο και με ενα οδηγω για το bluetooth να το στειλεις στο κινητο...εγω δεν το καταφερα παντως...ειχα συνηθισει τα ΝΟΚΙΑ και μου κακο φαινεται σε αυτον τον τομεα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.