caveneo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Τι γίνετε ρε παιδιά με το Alt+Ctrl+Delete. Ξαφνικά σε ανύποπτο χρόνο άρχισε να μην μου δουλεύει. Το πατάω και δεν βγάζει τίποτα. Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω ή τουλάχιστον κάποιος άλλος τρόπος για να δω διεργασίες, χρήση CPU και τα υπόλοιπα;;
giannisk1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δεξί κλίκ στην taskbar και επιλέγεις "Task Manager"
soniasim Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Aυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι spyware...Το είχα κι εγώ παλιά...
pisio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 το Secrity Task Manager είναι ένα πρόγραμμα παρόμοιο με το Task Manager.
caveneo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Πέσ' τε μου κάποιο καλό antispyware να κατεβάσω που να έχετε χρησιμοποιήσει και να μείνατε ευχαριστημένοι.
alerasta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Σκουλίκι με αντίστοιχα συμπτώματα έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία στο παρελθόν το kaspersky antivirus. Σαν antispyware κατά τη γνώμη μου τα καλύτερα: Ewido anti-malware και Spy Sweeper. Αμέσως μετά τα: Spyware Blaster (free) & Spybot Search and Destroy (free).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.