Προς το περιεχόμενο

Domino

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την νοίκιασα μόνο και μόνο γιατί δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Τι το ήθελα; Δεν έβλεπα καλύτερα το ταβάνι;

Στην αρχή νομίσα οτι θα ήταν χορταστική, μιας και παίζουν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί. Αλλά φαίνεται οτι ο σκηνοθέτης αρκεί για να τα καταστρέψει όλα. Πολύ γρήγορες εναλλαγές σκηνών απο την αρχή μέχρι το τέλος την ταινίας, με αποτέλεσμα να γυρνάνε τα μάτια μου γύρω γύρω.

Σενάριο; Πάω στοίχημα οτι ούτε οι ηθοποιοί θα κατάλαβαν τι παίζει με το story.

By the way, αν κάποιος κατάλαβε (έστω και στο περίπου) τι παίχτηκε σε όλη την ταινία και προς τι όλος αυτός ο πανικός, ας το πεί εδώ πέρα, έτσι για να μου φύγει η απορία.

Κάκιστη! Κάκιστη...!!!!

Δημοσ.

Την είδαμε με μια παρέα!Περίμενα κάτι καλύτερο απο την υπόθεση της ταινίας που μας είχαν πει!

Αφού να φανταστείτε ήταν η πρώτη φορά που κάποιοι από εμάς δεν άντεξαν στην μέση της ταινίας και βγήκαν στην ταράτσα να μιλήσουν (εγώ την είδα όλη αλλά τι το'θελα)!!!!

Επειδή η σκηνοθεσία μπορεί να ήταν ας πούμε καλή δεν σημαίνει και ότι η ταινία ήταν ενδιαφέρουσα κ.α.!

Στο τέλος έβγαινε ΕΝΑ συμπερασμα από όλους μας: ΜΟΥΦΑ!

Δημοσ.

Δεν είπα πως η σκηνοθεσία μπορεί να κάνει καλή μία ταινία...Είπα πως απόλαυσα την σκηνοθεσία...Και στην τελική και την ταινία!

Δημοσ.

Κάτι ακόμα που μας ξενέρωσε απίστευτα πολύ(εκτός από όλα τ'άλλα) ήταν ότι είχαμε φτάσει στην μέση της ταινίας και ακόμα ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ!ΕΛΕΟΣ!

Την....."ξεχείλωσαν" την ταινία χωρίς λόγο!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...