realestate Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Ναι,δικά μου.Υπάρχει λοιπόν??? για χρήση και μόνο σε προσωπικά αρχεία winrar gold winrar golden dragon zip password cracker advanced zip password recovery 4
realestate Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Ναι,δικά μου.Υπάρχει λοιπόν??? για χρήση και μόνο σε προσωπικά αρχεία winrar gold winrar golden dragon zip password cracker advanced zip password recovery 4 visual zip password recovery 6 παρακαλώ αν οι moderators εχουν αντίθετη αποψη να μην δημοσιευσουν την απάντηση !!!
realestate Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Γι' αυτο επειδή κανένα antivirus δεν είναι τέλειο' date=' το θέμα είναι να το κοιτάμε απο μια άλλη σκοπιά, θέτωντας κάποια [u']κριτήρια[/u], όπως: - Είναι ελαφρύ για το σύστημα ? - Συμφωνα με όσα έχω διαβάσει σε στατιστικές, σε forums και σε διάφορα sites π.χ. Virus.gr .. είναι αποτελεσματικό ? Και αν ναι, ποια είναι μια μεση βαθμολογία γενικώς ? - Εμπειρίες απο τη χρήση των ιδίων των προγραμμάτων. Π.χ. Είναι φιλικό προς τον χρήστη (δηλ. αν έχει πολύπλοκες\κατανοητές ρυθμίσεις e.t.c.) ? Θέτωντας γενικώς κάποια κριτήρια μπορούμε, όχι μονο να επιλέξουμε κάποιο antivirus πρόγραμμα, αλλα και αλλου είδους προγράμματα όπως Firewalls, Registry Cleaners, Anti-Spyware.. Κατα την προσωπική μου άποψη σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια, εγω κρίνω σαν ~καλύτερο Antivirus το NOD32 .. ευχαριστω για την απάντηση που εδωσες στον blueviper γιατι απότι βλέπω τα έχουμε μπερδεψει λίγο σχετικά με virus , trojans , worms , spyware , keyloggers κλπ
cig4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Εμείs πάντως sτην δουλειά έχουμε το symantec antivirus corporate edition στα μηχανάκια και έχει βγεί και καλό και ελαφρύ! Ε και εγώ απλώς το δανείστηκα και το έβαλα και στα δικά μου μωρά....α και μία σημείωση τρέχει και 64bit
realestate Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 To nod32 einai free? 30 days trial αλλα υπάρχει κι το avast pers που είναι εξίσου καλό και free
blueviper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 realstate...για να μη χάσω και τη μπάλα της λογικής κι επειδή τα λίγα Ελληνικά που έμαθα δεν τα ξέχασα τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής μου, ο φίλος MrTryANalyzer μάλλον στον nontasg απαντάει σχετικά με το "τέλειο" antivirus και παραθέτει και τα προσωπικά του κριτήρια επιλογής αντιβιοτικού, με τα οποία μάλιστα συμφωνώ κι επαυξάνω, όπως το είχα ήδη γράψει μιλώντας για την εξέταση και άλλων παραγόντων πέρα της αποτελεσματικότητας. Όταν λοιπόν στην ερώτηση "Thelw na tsekarw ektos apo ious kai gia worms,trojans kai ta resta.To Norton Antivirus to kanei?", εσύ απαντάς "οχι . κατεξοχήν antivirus και λίγο απόλα τα υπόλοιπα." και σου παραθέτω στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν πως μονάχα "λίγα" δε βρίσκει και μάλιστα σε σχέση με τον ανταγωνισμό που αντιπροτείνεις, τότε μάλλον αποδεικνύεις πως δεν γνωρίζεις πως έχουν τα πράγματα και βασίζεσαι στη διαίσθηση και στη γενικότερη στρεβλή πεποίθηση και προκατάληψη. Αυτά τα ολίγα γιατί πράγματι "τα έχουμε μπερδέψει λίγο"...έως πολύ!
realestate Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 realstate...για να μη χάσω και τη μπάλα της λογικής κι επειδή τα λίγα ελληνικά που έμαθα δεν τα ξέχασα τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής μου' date=' ο φίλος MrTryANalyzer μάλλον στον nontasg απαντάει σχετικά με το "τέλειο" antivirus και παραθέτει και τα προσωπικά του κριτήρια επιλογής αντιβιοτικού, με τα οποία μάλιστα συμφωνώ κι επαυξάνω, όπως το είχα ήδη γράψει μιλώντας για την εξέταση και άλλων παραγόντων πέρα της αποτελεσματικότητας. Όταν λοιπόν στην ερώτηση "Thelw na tsekarw ektos apo ious kai gia worms,trojans kai ta resta.To Norton Antivirus to kanei?", εσύ απαντάς "[b']οχι . κατεξοχήν antivirus και λίγο απόλα τα υπόλοιπα.[/b]" και σου παραθέτω στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν πως μονάχα "λίγα" δε βρίσκει και μάλιστα σε σχέση με τον ανταγωνισμό που αντιπροτείνεις, τότε μάλλον αποδεικνύεις πως δεν γνωρίζεις πως έχουν τα πράγματα και βασίζεσαι στη διαίσθηση και στη γενικότερη στρεβλή πεποίθηση και προκατάληψη. Αυτά τα ολίγα γιατί πράγματι "τα έχουμε μπερδέψει λίγο"...έως πολύ! realstate...για να μη χάσω και τη μπάλα της λογικήςσφαίρα της λογικής ξέρω ......αν δεν σε πειράζει. κι επειδή τα λίγα ελληνικά που έμαθα δεν τα ξέχασα....... οντως τα <ελλήνικος >ειναι δύσκολη γλώσσα αποτι βλέπω και διαβάζω !! και σου παραθέτω στατιστικά στοιχεία.......... και ειμαι υποχρεωμένος να τα αποδεχτώ ? δεν το κατάλαβα αυτο? μήπως διεκδικείς το αλάθητο του πάπα ? δε βρίσκει και μάλιστα σε σχέση με τον ανταγωνισμό που αντιπροτείνεις, τότε μάλλον αποδεικνύεις πως δεν γνωρίζεις πως έχουν τα πράγματα τώρα για το ποιός γνωρίζει ?.....http://www.scawards.com/euro-finalists.asp Η αμάθεια συγχωρείται αλλά η ημιμάθεια σκοτώνει._
blueviper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 σφαίρα της λογικής ξέρω ......αν δεν σε πειράζει. Φυσικά και δε με πειράζει...δεν ανέμενα δα να κατανοείς και ποδοσφαιρικούς όρους. οντως τα <ελλήνικος >ειναι δύσκολη γλώσσα αποτι βλέπω και διαβάζω !! Να με συμπαθάς για την εκ παραδρομής απουσία του κεφαλαίου γράμματος. Το διόρθωσα για να μην ανησυχείς και για να μιλήσεις επί της ουσίας, μια και σ' αρέσει ν' αποφεύγεις αυτήν την τελευταία. Απολογούμαι κι εκ των προτέρων για τα οποιαδήποτε μελλοντικά μου λάθη. Τουλάχιστον ελπίζω νοηματικά να μη συνάντησες δυσκολίες. και ειμαι υποχρεωμένος να τα αποδεχτώ ? δεν το κατάλαβα αυτο? μήπως διεκδικείς το αλάθητο του πάπα ? Χεχεχε...μάιστα. Να σου πω την αλήθεια, περίμενα τουλάχιστον να αντιτάξεις κάποιες διαφωνίες πάνω στο συγκεκριμένο test και τα συμπεράσματά του, αλλά προφανώς δυσκολεύεσαι. Το καταλαβαίνω. Κι εγώ στη θέση σου θα ίδρωνα στην προσπάθειά μου να αποδείξω πως το Norton είναι κατεξοχήν antivirus, αλλά τα avast 4 , kaspersky 6 , nod32 2.51 όχι. Όπως άλλωστε αποφάνθηκες το Norton δεν μπορεί να βρει "worms,trojans kai ta resta". Και να μην ξεχνιόμαστε...ο γάιδαρος πετάει. τώρα για το ποιός γνωρίζει ?.....http://www.scawards.com/euro-finalists.aspΗ αμάθεια συγχωρείται αλλά η ημιμάθεια σκοτώνει._ Τι λες βρε παιδί μου...τέτοιο πλήγμα στην επιχειρηματολογία μου δεν το περίμενα. Υποκλίνομαι στις γνώσεις σου realestate. Τι έχουμε λοιπόν εδώ...τα βραβεία ενός περιοδικού. Όμορφα. Θα μπορούσες λοιπόν να με ενημερώσεις, μια και φαίνεται πως το έχεις ψάξει το ζήτημα, ποιος ακριβώς ψήφισε τα εν λόγω προγράμματα, με τι κριτήρια επιλέχθηκαν, ποιο test έγινε που να επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητά τους και ποια τα αριθμητικά αποτελέσματα? Κάπου αναγράφει "READER TRUST AWARDS"...λέω να περιμένω τις απαντήσεις σου πριν φουντάρω, βασιζόμενος στην πεποίθηση πως μιλάμε απλώς για ψήφους αναγνωστών. Πάντως έχει δεχτεί και κριτική...δεν είναι όλα ρόδινα. Αν μάλιστα κρίνω από το γεγονός πως το -αξιοπρεπές κατά τα άλλα- Avast κέρδισε το βραβείο του καλύτερου antivirus, τότε στραβά αρμενίζει το περιοδικό στα σίγουρα. Κι έλεος...κάνε σωστό quoting ή διαχώρισε καλύτερα τα λεγόμενα του ενός από του άλλου, για να μη μας βγαίνουν και τα μάτια.
MrTryANalyzer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ρε μη τρελαίνεστεεε!! ΛΟΙΠΟΝ ! Σας έχω ένα παιχνιδάκι (τεστάκι μπλα μπλα..) στο οποίο θέλω να συμμετέχουμε όσο γίνεται περισσότεροι (στο τέλος θα καταλάβετε το λόγο ): Lets begin: Θέλω να βρείτε, καταγράψετε και ποστάρετε Links ξένων & Ελληνικών site με tests, comparatives e.t.c. για antivirus. Στο τέλος, θα συγκρίνουμε με ποσοστά μέσου όρου τα δεδομένα. Τα 4 πρώτα antivirus θα είναι και τα καλύτερα. Αν και πάλι μετα από αυτο δέ πείθεστε για το ποιά είναι "καλά" antivirus και ποιά δεν είναι.. δικό σας πρόβλημα.. Αρχίζω : - http://www.av-comparatives.org
realestate Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Επειδή οπότι διαισθάνωμαι , η όλη υπόθεση καταλήγει σε προσωπική κόντρα και πρίν καταντήσουμε show στο insomnia , καλό θα ήταν κατα την αποψή μου να σταματήσει εδώ. Εφόσον εχεις πείσει τον ευατό σου και εθελοτυφλείς , γιατί να μπώ στον κόπο να σε πείσω ; πίστευε οτι θες και λογομάχησε με κάποιον αλλο που να έχει περισσότερη όρεξη γιάυτό. ευχαριστώ ._
blueviper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ποια προσωπική κόντρα?! Σε ξέρω κι από χθες μήπως ή θα σε θυμάμαι κι αύριο? Απόψεις αμφισβητώ κι αντιπαραθέτω και μάλιστα επί της ουσίας, απέναντι σε έωλα και διάτρητα επιχειρήματα. Μιλάς με ύφος χιλίων καρδιναλίων περί ημιμάθειας και αμάθειας κι όταν σε καλούν να απαντήσεις με στοιχεία για το συγκεκριμένο test την κάνεις γυριστή και το γυρνάς σε τάχα μου προσωπικές κόντρες. Και το πρόβλημα είναι πως εκτίθεσαι κι όλας αποδεικνύοντας περίσσευμα άγνοιας, όταν απαντάς στον αρχικό poster πως το Norton δεν μπορεί να βρει worms και trojan. Και μετά από όλα αυτά αποθρασύνεσαι μιλώντας για εθελοτυφλούντες. Ευτυχώς κρινόμαστε όλοι... @MrTryANalyzer Να προσθέσω και το virus.gr στο παιχνίδι, αν κι έχει δεχθεί αρκετή κριτική κι έχει αποδεχθεί κι ο δημιουργός του κάποια προβληματάκια επί της διαδικασίας. Αμφιβάλλω πάντως αν κι έτσι ακόμα θα βγάλουμε άκρη. Θα πέσει κανένα link τύπου SC Μagazine για να μας περισώσει από την ημιμάθεια κι άντε μετά να βγάλεις άκρη.
MrTryANalyzer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Τι να πω guys προβλημά σας είναι αν δε θέλετε μέσω στατιστικών να καταλάβετε ποια είναι τα καλύτερα antivirus στην αγορά. @blueviper Καλα τα λες ..
realestate Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ποια προσωπική κόντρα?! Σε ξέρω κι από χθες μήπως ή θα σε θυμάμαι κι αύριο? Απόψεις αμφισβητώ κι αντιπαραθέτω και μάλιστα επί της ουσίας' date=' απέναντι σε έωλα και διάτρητα επιχειρήματα. Μιλάς με ύφος χιλίων καρδιναλίων περί ημιμάθειας και αμάθειας κι όταν σε καλούν να απαντήσεις με στοιχεία για το συγκεκριμένο test την κάνεις γυριστή και το γυρνάς σε τάχα μου προσωπικές κόντρες. Και το πρόβλημα είναι πως εκτίθεσαι κι όλας αποδεικνύοντας περίσσευμα άγνοιας, όταν απαντάς στον αρχικό poster πως το Norton δεν μπορεί να βρει worms και trojan. Και μετά από όλα αυτά αποθρασύνεσαι μιλώντας για εθελοτυφλούντες. Ευτυχώς κρινόμαστε όλοι... @MrTryANalyzer Να προσθέσω και το virus.gr στο παιχνίδι, αν κι έχει δεχθεί αρκετή κριτική κι έχει αποδεχθεί κι ο δημιουργός του κάποια προβληματάκια επί της διαδικασίας. Αμφιβάλλω πάντως αν κι έτσι ακόμα θα βγάλουμε άκρη. Θα πέσει κανένα link τύπου SC Μagazine για να μας περισώσει από την ημιμάθεια κι άντε μετά να βγάλεις άκρη. [/quote'] αν ψάχνεις για internet therapy , βρές η αλλο χρήστη , ή αλλο site !! στο συγκεκριμένο υπάρχουν νοήμονα όντα που ξέρουν να διαβάζουν και να κρίνουν.Σε αυτούς λοιπόν δίνω απαντήσεις. κατανοητό ? πρέπει να το πούμε πολλές φορές ακόμα ή μήπως εχεις και νοητικό πρόβλημα ?
blueviper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Ελπίζω ο KaizerSoze να έβγαλε τουλάχιστον άκρη για το τι κάνει και τι δεν κάνει το Norton. Η συνεισφορά σου άλλωστε ήταν να μας ενημερώσεις πως δε βρίσκει worms και trojans, καθώς και να μας ανοίξεις τα μάτια σε μας τους ημιμαθείς με τα SC Awards. Η αποθέωση της μεταμφιεσμένης άγνοιας σε υπεροψία. Άντε καλό υπόλοιπο trolling realestate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.