temeteron Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα όνομα προγράμματος που κάνει capture τις κινήσεις που κάνεις στα windows(π.χ. Έναρξη-βοηθήματα-Ζωγραφική να την καταγράφει σε ένα capture). Ευχαριστω!
NullScan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Ψάχνεις κάτι σαν κι αυτό η μιλάς για κάτι άλλο ? EDIT: Μετά από ένα ψαξιματάκι στο σκληρό μου βρήκα ότι το καλύτερο αυτής της κατηγορίας που είχα βρεί κάποτε είναι το AutoIt. Είναι και δωρεάν.
insomniaK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Από την Gadwin Systems το Printscreen. Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει. ΥΓ Είναι free
ntg_net Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 CamStudio (Best) HyperSnap Bulent's Screen Recorder
ntg_net Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ψάχνεις κάτι σαν κι αυτό η μιλάς για κάτι άλλο ? EDIT: Μετά από ένα ψαξιματάκι στο σκληρό μου βρήκα ότι το καλύτερο αυτής της κατηγορίας που είχα βρεί κάποτε είναι το AutoIt. Είναι και δωρεάν. AutoIt = script tool
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.